Zunblock UV drakt - Butterfly Turkis Previous Zunblock UV drakt - Butterfly Turkis

Zunblock UV Trøye + Shorts - Butterfly Turkis

Utsolgt
SKU
7332959003614-0

Denne uv-drakten er dessverre utgått. Se våre øvrige uv-drakter

Zunblock Butterfly UV sett med trøye og shorts i sommerlig turkis farge og sommerfuglmotiv. Både trøye og shorts er produsert i behagelig stoff med UPF50+ solbeskyttelse.
UV trøye og UV shorts produsert av svenske Zunblock. Supert sett som gir svært god beskyttelse mot solen, og er behagelig å ha på. Zunblock har vunnet flere "Best i test" priser for sine UV klær. UV klærne hindrer solens UVA og UVB stråler å slippe igjennom til huden, og gir dermed maksimal solbeskyttelse (UPF 50+) i forhold til solkrem og vanlig tøy. Ved bruk av UV klær fjernes behovet for solkrem der hvor trøyen og shortsen dekker. UV klærne fra Zunblock er garantert noe av det beste du kan ha på barnet ditt når det ferdes i sterk sol. Zunblock har blant annet vunnet "Best i test" pris hos Foreldre & Barn / Testfakta, etter test av kriterier som UV-beskyttelse, elastisitet og fargeholdbarhet / aldring. Butterfly UV settet er fargesterke og friske UV klær med herlig turkis farge, perfekt for badeglade og aktive barn på stranden eller ved bassenget. Klærne har innebygget uv-beskyttelse (solfaktor) på 50+, som gir maksimal solfaktor og beskytter kroppen på en svært god måte mot solen. Både UV trøyen og UV shortsen er produsert i lycra og nylon av beste kvalitet, og tåler tøff behandling gjennom lek og aktivitet. Stoffet er mykt og elastisk, og er meget komfortabelt for barnet. UV klærne har smal passform som gjør at de sitter komfortabelt selv når de blir våte. Klærne tørker raskt og stoffet er elastisk og tøyelig. Velger du en UV trøye og UV shorts i Butterfly-serien fra Zunblock, kan du være trygg på at barnet ditt får en sikker solbeskyttelse som passer både i den norske sommersolen og i den sterkere solen lengre sør. Det er ikke nødvendig å bruke solkrem på kroppen der hvor klærne dekker.

Om Zunblock UV Trøye + Shorts - Butterfly Turkis

UPF50+ solfaktor Blokkerer 98% av solens uva og uvb stråler Tørker fort Elastisk og komfortabel Sommerfulgmotiv foran Glidelås bak Meget holdbar Produsert i 80% polyamide og 20% elastan Kan vaskes på 40 grader

To Top