Solhatt med UV-beskyttelse - Turkis Sjødyr (Banz Aqua Sea Creatures) Previous Solhatt med UV-beskyttelse - Turkis Sjødyr (Banz Aqua Sea Creatures)

Zunblock UV drakt - Snake Navy / Royal

Utsolgt
SKU
7350026633168-0
Zunblock uv drakt i blått navy / royal slangemønster. En surfinspirert uv drakt med glidelås bak.
Zunblock uv drakter er utviklet spesielt for å beskytte barn mot solens farlige uv-stråler, enten det er på stranden eller ved bassenget. UV drakten beskytter barnets hud slik at solkrem kun er nødvendig på de steder hvor uv drakten ikke dekker.
UV draktene fra Zunblock er kåret til "Best i test" av Foreldre & Barn / Testfakta, og er garantert noe av det beste du kan ha på barnet ditt når det ferdes i sterk sol. Zunblock ble kåret som vinner etter test av kriterier som UV-beskyttelse, elastisitet og fargeholdbarhet/aldring.
Drakten kommer i nydelig blå navy og royal farge, og har Zunblocks velkjente slangemønster i sidene. En praktisk uv drakt for både jenter og gutter.
UV drakten har smal passform slik at den sitter komfortabelt selv når drakten blir våt. Drakten tørker hurtig og er svært tøyelig i stoffet. Dette er drakter som er gode for barnet å bruke, og de kan med fordel ha de på seg hele dagen.
Velger du en uv drakt fra Zunblock, kan du være trygg på at barnet ditt får en sikker solbeskyttelse som passer både i den norske sommersolen og i den sterkere solen lengre sør.

Om Zunblock UV drakt - Snake Navy / Royal

  • Best i test hos Foreldre & Barn 2009
  • UPF50+ beskyttelse
  • Blokkerer 98% av solens stråler
  • Tørker fort
  • Elastisk og komfortabel
  • Meget holdbar

SPAR 50,00
To Top