Zunblock UV drakt - Sharkbite Turkis / Hawaii

Denne UV-drakten finnes ikke lengre i vårt sortiment.

Zunblock Sharkbite UV drakt i turkis haimønster. En tøff uv drakt med glidelås bak.

Rask levering direkte i postkassen. Kun 49 kr i frakt.

60 dagers åpent kjøp. God tid til å prøve og bytte.

10.000 fornøyde kunder, både store og små.

Har du spørmål? Kontakt oss!.

UV drakten er produsert av svenske Zunblock, som har vunnet flere "Best i test" priser for sine UV klær. Drakten gir maksimal beskyttelse mot solens UVA og UVB stråler, og fjerner behovet for solkrem der hvor drakten dekker. UV drakter fra Zunblock er spesielt utviklet for å gi barn maksimal beskyttelse mot solens UVA og UVB stråler. Draktene fra Zunblock ble kåret til "Best i test" av Foreldre & Barn / Testfakta, og er garantert noe av det beste du kan ha på barnet ditt når det ferdes i sterk sol. Zunblock ble kåret som vinner etter test av kriterier som UV-beskyttelse, elastisitet og fargeholdbarhet / aldring. Sharkbite-drakten i turkis er en tøff uv-drakt med haimotiv for aktive gutter på stranden eller ved bassenget. Drakten har innebygget uv-beskyttelse (solfaktor) på 50+, som er den høyeste solfaktor tøy kan holde. UV-drakten er produsert i lycra og nylon av beste kvalitet, og tåler tøff behandling gjennom lek og aktivitet. Stoffet er mykt og elastisk, og er meget komfortabelt for barnet. UV drakten har en smal passform som gjør at den sitter komfortabelt selv når drakten blir våt. Den tørker raskt og er svært tøyelig i stoffet. Velger du en Sharkbite uv drakt fra Zunblock, kan du være trygg på at barnet ditt får en sikker solbeskyttelse som passer både i den norske sommersolen og i den sterkere solen lengre sør. Det er ikke nødvendig å bruke solkrem på kroppen der hvor drakten dekker.

Om Zunblock UV drakt - Sharkbite Turkis / Hawaii

UPF50+ solfaktor Blokkerer 98% av solens uva og uvb stråler Tørker fort Elastisk og komfortabel Tøft haimotiv foran og bak Meget holdbar Kåret til "Best i Test" av Foreldre & Barn i 2009

Hva om det jeg har kjøpt ikke passer?

Å handle klær og utstyr på nett til små barn er ikke alltid lett, og det har vi full forståelse for! Det er ikke før du får produktet hjem at du kan se om det passer i form og størrelse.
Dessuten er vi selv småbarnsforeldre, og vet at man ikke alltid har tid til å prøve det man har kjøpt samme dag som det dukker opp i postkassen.
Derfor tilbyr vi en utvidet retur på 30 dager. Da har du god tid til å prøve og returnere, om det skulle vise seg at det ikke passer.

30 dagers åpent kjøp!
Vi tilbyr 30 dagers åpent kjøp og mulighet for å returnere det du har kjøpt. Varen(e) må selvsagt være ubrukt og eventuelle lapper / merker skal fortsatt finnes på. Ta derfor ikke av merker og lapper på varen før barnet har prøvd det!

Hjelp! Jeg rakk ikke 30-dagers fristen!
Vi selger mye utstyr til barnefamilier som skal ut og reise, og vi har en hel del kunder som bestiller i siste liten. Er du uheldig og ikke får varene før du har reist (husk å bestille i god tid), eller at dere er borte i mer enn 30 dager, så skal du selvsagt få bytte varene dine, gitt at de er ubrukte. Men har det gått over 30 dager siden du bestilte, så kontakt oss før du returnerer varene.

Returadresse
Varer som du ønsker å returnere sendes til:
E-Gruppen
Rysvea 60
2333 Ridabu

Husk å pakke varene godt (benytt gjerne den originale postemballasjen, og legg ved ditt navn eller bestillingsnummer.