Zunblock solteppe med UV beskyttelse - Rødt

Solteppe / solfilt med UV beskyttelse! Dette smarte solteppet fra svenske Zunblock er perfekt som solbeskyttelse for barn og foreldre på stranden, i barnevognen eller f.eks ved amming.
kr 349,00

Rask levering direkte i postkassen. Kun 49 kr i frakt.

60 dagers åpent kjøp. God tid til å prøve og bytte.

10.000 fornøyde kunder, både store og små.

Har du spørmål? Kontakt oss!.

Solteppet er utviklet for å beskytte små barn maksimalt mot solen, og er et praktisk teppe som kan brukes til mye. Spesielt liker vi at det har en hette i ene hjørnet, som gjør det perfekt ved amming. Solteppet er utstyrt med UPF50+ solfaktor, som gir maksimal beskyttelse mot solens UVA og UVB stråler. Mange bruker solteppet også som sarong.

Et supersmart teppe som gjør det trygt å amme babyen i solen!

Teppet måler 145x90 cm og kommer i rød farge.

Kan vaskes på 30 grader.

Om Zunblock solteppe med UV beskyttelse - Rødt

  • Teppe med UPF50+ solbeskyttelse
  • 145 x 90 cm
  • 80 nylon, 20% elastan
  • Tøyelig stoff
  • Vaskbart på 30 grader

Mer informasjon
Størrelse Onesize

Hva om det jeg har kjøpt ikke passer?

Å handle klær og utstyr på nett til små barn er ikke alltid lett, og det har vi full forståelse for! Det er ikke før du får produktet hjem at du kan se om det passer i form og størrelse.
Dessuten er vi selv småbarnsforeldre, og vet at man ikke alltid har tid til å prøve det man har kjøpt samme dag som det dukker opp i postkassen.
Derfor tilbyr vi en utvidet retur på 30 dager. Da har du god tid til å prøve og returnere, om det skulle vise seg at det ikke passer.

30 dagers åpent kjøp!
Vi tilbyr 30 dagers åpent kjøp og mulighet for å returnere det du har kjøpt. Varen(e) må selvsagt være ubrukt og eventuelle lapper / merker skal fortsatt finnes på. Ta derfor ikke av merker og lapper på varen før barnet har prøvd det!

Hjelp! Jeg rakk ikke 30-dagers fristen!
Vi selger mye utstyr til barnefamilier som skal ut og reise, og vi har en hel del kunder som bestiller i siste liten. Er du uheldig og ikke får varene før du har reist (husk å bestille i god tid), eller at dere er borte i mer enn 30 dager, så skal du selvsagt få bytte varene dine, gitt at de er ubrukte. Men har det gått over 30 dager siden du bestilte, så kontakt oss før du returnerer varene.

Returadresse
Varer som du ønsker å returnere sendes til:
E-Gruppen
Rysvea 60
2333 Ridabu

Husk å pakke varene godt (benytt gjerne den originale postemballasjen, og legg ved ditt navn eller bestillingsnummer.