Wallaroo Solhatt med UV-beskyttelse - Lorikeet Pink Polka Dots

Til de minste barna har Wallaroo laget en egen nydelig serie med solhatter, "Lorikeet". Disse uv-hattene passer de minste barna fra 3 mnd - 12 mnd (opp til 43 cm hodeomkrets).

Lorikeet Pink Polka Dots er en blanding av en klassisk rosa solhatt, og en vakker solhatt med flottte detaljer.

Solhatten er produsert i 100 % bomull, og har 50+ UPF solbeskyttelse. Solhatten er justerbar og passer barn med hodeomkrets opp til 43 cm.

Lorikeet Pink Polka Dots solhatten er fremstilt av Australske Wallaroo Hat Company som siden 1999 har spesialisert seg på å lage solide og flotte solhatter med UV beskyttelse. Solhatten gir høy UV beskyttelse, er myk og komfortabel.

Om Wallaroo Solhatt med UV-beskyttelse - Lorikeet Pink Polka Dots

  • UPF50+ beskyttelse
  • Blokkerer 98% av solens stråler
  • Solhatt i høy kvalitet
  • Passer for barn 3-12 måneder
  • 100% bomull
  • Maksimal hodeomkrets 43 cm
  • Håndvaskes

kr 279,00

Rask levering direkte i postkassen. Kun 49 kr i frakt.

60 dagers åpent kjøp. God tid til å prøve og bytte.

10.000 fornøyde kunder, både store og små.

Har du spørmål? Kontakt oss!.

En klassisk og vakker solhatt i rosa blondetøy - en aldeles nydelig UV-hatt som passer best til små jentebabyer.

Mer informasjon
Størrelse 0-2 år

Hva om det jeg har kjøpt ikke passer?

Å handle klær og utstyr på nett til små barn er ikke alltid lett, og det har vi full forståelse for! Det er ikke før du får produktet hjem at du kan se om det passer i form og størrelse.
Dessuten er vi selv småbarnsforeldre, og vet at man ikke alltid har tid til å prøve det man har kjøpt samme dag som det dukker opp i postkassen.
Derfor tilbyr vi en utvidet retur på 30 dager. Da har du god tid til å prøve og returnere, om det skulle vise seg at det ikke passer.

30 dagers åpent kjøp!
Vi tilbyr 30 dagers åpent kjøp og mulighet for å returnere det du har kjøpt. Varen(e) må selvsagt være ubrukt og eventuelle lapper / merker skal fortsatt finnes på. Ta derfor ikke av merker og lapper på varen før barnet har prøvd det!

Hjelp! Jeg rakk ikke 30-dagers fristen!
Vi selger mye utstyr til barnefamilier som skal ut og reise, og vi har en hel del kunder som bestiller i siste liten. Er du uheldig og ikke får varene før du har reist (husk å bestille i god tid), eller at dere er borte i mer enn 30 dager, så skal du selvsagt få bytte varene dine, gitt at de er ubrukte. Men har det gått over 30 dager siden du bestilte, så kontakt oss før du returnerer varene.

Returadresse
Varer som du ønsker å returnere sendes til:
E-Gruppen
Rysvea 60
2333 Ridabu

Husk å pakke varene godt (benytt gjerne den originale postemballasjen, og legg ved ditt navn eller bestillingsnummer.