Vaskbart munnbind med sølvioner for barn og ungdom

Vaskbart sort munnbind for barn og unge. Munnbind med bakteriedrepende sølvioner. Produsert for privat bruk og ikke egnet som medisinskt munnbind innen helsevesnet.
kr 95,00

Rask levering direkte i postkassen. Kun 49 kr i frakt.

60 dagers åpent kjøp. God tid til å prøve og bytte.

10.000 fornøyde kunder, både store og små.

Har du spørmål? Kontakt oss!.

Munnbind med sølvioner

Munnbindet er laget av 100% polyester for å forhindre vekst av bakterier og vevd for å være pustende. Deretter har munnbindet blitt behandlet med en sølvionløsning. Sølv er naturlig antibakterielt og vaskes ikke bort fra stoffet når munnbindet vaskes i vaskemaskin. Sølv brukes som bakteriedrepende middel i helsevesenet, blant annet i sårbandasje, og sølv er ett av svært få stoffer som er effektivt mot antibiotikaresistente bakterier.

Vaskbart / flergangs munnbind

Munnbindet vaskes etter bruk og kan brukes igjen. Tester viser faktiskt at sølv styrkes av vaskepulver. Et gjenburkbart munnbind betyr at det er mer miljøvennlig og bidrar til mindre søppel.

Ikke for de minste

Folhehelseinstituttet (FHI) fraråder barn under 2 år bruk av munnbind.

Om Vaskbart munnbind med sølvioner for barn og ungdom

  • Solbriller for barn 4-10 år
  • Munnbind for privat bruk (ikke medisinske munnbind)
  • Flergangsbruk (vaskbart i vaskemaskin)
  • 100% polyester
  • Bakteriedrepende sølvioner
  • Passer for barn og ungdom
  • Farge: Sort

Hva om det jeg har kjøpt ikke passer?

Å handle klær og utstyr på nett til små barn er ikke alltid lett, og det har vi full forståelse for! Det er ikke før du får produktet hjem at du kan se om det passer i form og størrelse.
Dessuten er vi selv småbarnsforeldre, og vet at man ikke alltid har tid til å prøve det man har kjøpt samme dag som det dukker opp i postkassen.
Derfor tilbyr vi en utvidet retur på 30 dager. Da har du god tid til å prøve og returnere, om det skulle vise seg at det ikke passer.

30 dagers åpent kjøp!
Vi tilbyr 30 dagers åpent kjøp og mulighet for å returnere det du har kjøpt. Varen(e) må selvsagt være ubrukt og eventuelle lapper / merker skal fortsatt finnes på. Ta derfor ikke av merker og lapper på varen før barnet har prøvd det!

Hjelp! Jeg rakk ikke 30-dagers fristen!
Vi selger mye utstyr til barnefamilier som skal ut og reise, og vi har en hel del kunder som bestiller i siste liten. Er du uheldig og ikke får varene før du har reist (husk å bestille i god tid), eller at dere er borte i mer enn 30 dager, så skal du selvsagt få bytte varene dine, gitt at de er ubrukte. Men har det gått over 30 dager siden du bestilte, så kontakt oss før du returnerer varene.

Returadresse
Varer som du ønsker å returnere sendes til:
E-Gruppen
Rysvea 60
2333 Ridabu

Husk å pakke varene godt (benytt gjerne den originale postemballasjen, og legg ved ditt navn eller bestillingsnummer.