UPF50+ Strandtelt - Junior

Solid og lett strandtelt / UV telt som beskytter barn mot sterk sol og vind.
Teltet er svært enkelt å sette opp og ta ned. Ta det ut av den medfølgende vesken og det popper opp på få sekunder. Ingen løse stenger eller snorer!
kr 749,00

Rask levering direkte i postkassen. Kun 49 kr i frakt.

60 dagers åpent kjøp. God tid til å prøve og bytte.

10.000 fornøyde kunder, både store og små.

Har du spørmål? Kontakt oss!.

Strandtelt med UPF50+ solbeskyttelse

Strandtelt / UV-telt for barn og babyUV telt (popup-telt) som settes opp og tas ned i løpet av få sekunder. Strandeltet har UPF50+ solbeskyttelse, og er vannavstøtende.
UV teltet er utstyrt med sandlommer for å øke vekten og stabiliteten på stranden. I tillegg har teltet nettingvinduer som gir god ventilasjon. Teltet kommer med en veske for oppbevaring og transport, samt teltplugger.

Ingen stenger eller snorer

UV teltet er svært enkelt å sette opp og ta ned. Ta det ut av den medfølgende vesken og det popper opp på få sekunder. Ingen løse stenger eller snorer! Et perfekt telt for ferieturen, piknik på stranden eller som solbeskyttelse i hagen!
Sjekk denne videoen for instruksjoner om hvordan teltet settes opp og tas ned:
UV teltet er perfekt for ferieturen, piknik på stranden eller som solbeskyttelse i hagen. Det kan fint også brukes innendørs.
Dette strandteltet er produsert av "The Ninja Corporation" som har produsert barneutstyr siden 1987, og vunnet flere priser for sin velkjente Pop-up kolleksjon som kom på markedet i 1997. UV teltene fra The Ninja Corporation holder svært høy kvalitet, er robuste og holder seg godt år etter år. Strandteltet tilfredsstiller de nyeste standardkravene både i Europa og Amerika.

Om UPF50+ Strandtelt - Junior

 • Popup type strandtelt
 • UPF50+ solbeskyttelse
 • Fleksibel metallramme som popper opp på sekunder
 • Vannavstøtende
 • Sandlommer for økt stabilitet
 • Ventilasjonsvindu
 • Teltplugger
 • Bæreveske medfølger
 • Størrelse oppsatt: (H) 100 x (B) 150 x (D) 110 cm
 • Størrelse i vesken: 45 x 45 x 5 cm
 • Vekt 1,2 kg

Mer informasjon
Størrelse Onesize

Hva om det jeg har kjøpt ikke passer?

Å handle klær og utstyr på nett til små barn er ikke alltid lett, og det har vi full forståelse for! Det er ikke før du får produktet hjem at du kan se om det passer i form og størrelse.
Dessuten er vi selv småbarnsforeldre, og vet at man ikke alltid har tid til å prøve det man har kjøpt samme dag som det dukker opp i postkassen.
Derfor tilbyr vi en utvidet retur på 30 dager. Da har du god tid til å prøve og returnere, om det skulle vise seg at det ikke passer.

30 dagers åpent kjøp!
Vi tilbyr 30 dagers åpent kjøp og mulighet for å returnere det du har kjøpt. Varen(e) må selvsagt være ubrukt og eventuelle lapper / merker skal fortsatt finnes på. Ta derfor ikke av merker og lapper på varen før barnet har prøvd det!

Hjelp! Jeg rakk ikke 30-dagers fristen!
Vi selger mye utstyr til barnefamilier som skal ut og reise, og vi har en hel del kunder som bestiller i siste liten. Er du uheldig og ikke får varene før du har reist (husk å bestille i god tid), eller at dere er borte i mer enn 30 dager, så skal du selvsagt få bytte varene dine, gitt at de er ubrukte. Men har det gått over 30 dager siden du bestilte, så kontakt oss før du returnerer varene.

Returadresse
Varer som du ønsker å returnere sendes til:
E-Gruppen
Rysvea 60
2333 Ridabu

Husk å pakke varene godt (benytt gjerne den originale postemballasjen, og legg ved ditt navn eller bestillingsnummer.