UPF50+ Strandtelt - Familie

Strandtelt / UV-telt i høy kvalitet som beskytter hele familien mot sol og vind på stranden, i hagen og ellers.
Strandteltet har UPF50+ solbeskyttelse, som gir svært god beskyttelse mot solens UV stråler. I tillegg er teltet vannavstøtende. Dette UV teltet har ingen bunn, noe som gjør at små barn trives ekstra godt i teltet da de kan sitte beskyttet og samtidig leke i sanden.
kr 799,00

Rask levering direkte i postkassen. Kun 49 kr i frakt.

60 dagers åpent kjøp. God tid til å prøve og bytte.

10.000 fornøyde kunder, både store og små.

Har du spørmål? Kontakt oss!.

Strandtelt med plass til hele familien

Strandtelt / UV-telt for barn og babySvært solid og lett UV telt for hele familien. Teltet er et popup-telt som settes opp på få sekunder, og er stort nok til at barna kan leke eller større "barn" kan hvile i skyggen. Faktisk er strandteltet stort nok til at en normal barnevogn kan trilles inn, takket være den store åpningen foran.

Ingen stenger eller snorer

UV teltet er svært enkelt å sette opp og ta ned. Ta det ut av den medfølgende vesken og det popper opp på et par sekunder. Ingen løse stenger eller snorer! Et stort og romslig UV telt perfekt for ferieturen, piknik på stranden eller som solbeskyttelse i hagen.
Sjekk denne videoen for instruksjoner om hvordan teltet settes opp og tas ned (NB! Teltet på filmen er ikke familiestørrelsen, men prinsippet er det samme):
UV teltet er utstyrt med sandlommer for å øke vekten og stabiliteten på stranden. Teltet kommer med en veske for oppbevaring og transport, samt teltplugger for ekstra feste.
Dette strandteltet er produsert av "The Ninja Corporation" som har produsert barneutstyr siden 1987, og vunnet flere priser for sin velkjente Pop-up kolleksjon som kom på markedet i 1997. UV-teltene fra The Ninja Corporation holder svært høy kvalitet, er robuste og holder seg godt år etter år. Strandteltet tilfredsstiller de nyeste standardkravene både i Europa og Amerika.
Strandteltet kan brukes både innendørs og utendørs.

Om UPF50+ Strandtelt - Familie

 • Popup type strandtelt
 • UPF50+ solbeskyttelse
 • Fleksibel metallramme som popper opp på sekunder
 • Vannavstøtende
 • Sandlommer for økt stabilitet
 • Ventilasjonsvindu
 • Teltplugger
 • Bæreveske medfølger
 • Størrelse oppsatt: (H) 120 x (B) 220 x (D) 125 cm
 • Størrelse i vesken: 55 x 55 x 5 cm
 • Vekt 2,3 kg

Mer informasjon
Størrelse Onesize

Hva om det jeg har kjøpt ikke passer?

Å handle klær og utstyr på nett til små barn er ikke alltid lett, og det har vi full forståelse for! Det er ikke før du får produktet hjem at du kan se om det passer i form og størrelse.
Dessuten er vi selv småbarnsforeldre, og vet at man ikke alltid har tid til å prøve det man har kjøpt samme dag som det dukker opp i postkassen.
Derfor tilbyr vi en utvidet retur på 30 dager. Da har du god tid til å prøve og returnere, om det skulle vise seg at det ikke passer.

30 dagers åpent kjøp!
Vi tilbyr 30 dagers åpent kjøp og mulighet for å returnere det du har kjøpt. Varen(e) må selvsagt være ubrukt og eventuelle lapper / merker skal fortsatt finnes på. Ta derfor ikke av merker og lapper på varen før barnet har prøvd det!

Hjelp! Jeg rakk ikke 30-dagers fristen!
Vi selger mye utstyr til barnefamilier som skal ut og reise, og vi har en hel del kunder som bestiller i siste liten. Er du uheldig og ikke får varene før du har reist (husk å bestille i god tid), eller at dere er borte i mer enn 30 dager, så skal du selvsagt få bytte varene dine, gitt at de er ubrukte. Men har det gått over 30 dager siden du bestilte, så kontakt oss før du returnerer varene.

Returadresse
Varer som du ønsker å returnere sendes til:
E-Gruppen
Rysvea 60
2333 Ridabu

Husk å pakke varene godt (benytt gjerne den originale postemballasjen, og legg ved ditt navn eller bestillingsnummer.