Playshoes UV Badebleie - Dots Previous Playshoes UV Badebleie - Dots

UV drakt i Rosa og Gul - Banz Sun Blossom Swimsuit

Utsolgt
SKU
9330696014724-0
Denne UV-drakten har utgått, og er erstattet av nye modeller. Ta en titt på våre øvrige UV-drakter

Frisk rosa og gul UV drakt fra Banz med UPF 50+ solfaktor / solbeskyttelse. Sun Blossom er en frisk og fargerik serie fra Banz i rosa og gult. Komplettér gjerne UV drakten med matchende solhatt, badebleie, badeskjørt og badesko!

Denne uv-drakten er dessverre utgått.

Se våre andre uv-drakter.

Soldrakten gir barnet maksimal solbeskyttelse, og solkrem er ikke nødvendig på de steder hvor drakten dekker. UV drakten sitter behagelig på barnet, tørker fort og er lett og elastisk. Sømmene på Sun Blossom drakten er myke og drakten har ekstra beskyttelse over glidelåsene for at disse ikke skal være til ubehag. UV drakten har også en opphøyd krage som gir ekstra solbeskyttelse for halsen og nakken. UV drakten har glidelås foran og i tillegg en smart glidelås under, for enkel tilgang ved bleieskift eller toalettbesøk (gjelder kun draktene i størresle 3 mnd - 2 år)! Sun Blossom UV drakten fra Banz er en meget komfortabel UV drakt som garantert blir en favoritt på stranden eller ved bassenget! UV-klær fra Banz er utviklet i Australia, i et av verdens tøffeste klimaer for sol og vann.

Om UV drakt Rosa og gul - Banz Sun Blossom Swimsuit

Heldrakt med UPF50+ solbeskyttelse Tørker raskt Meget holdbar, og bevarer fargene godt Klinisk testet Elastisk og komfortabel Herlig kombinasjon av rosa og gul Tilgjengelig fra 3 mnd - 6 års størrelse

SPAR 50,00
To Top