-50 kr

UV drakt i Rosa og Gul - Banz Sun Blossom Swimsuit

Denne UV-drakten har utgått, og er erstattet av nye modeller. Ta en titt på våre øvrige UV-drakter

Frisk rosa og gul UV drakt fra Banz med UPF 50+ solfaktor / solbeskyttelse. Sun Blossom er en frisk og fargerik serie fra Banz i rosa og gult. Komplettér gjerne UV drakten med matchende solhatt, badebleie, badeskjørt og badesko!

Denne uv-drakten er dessverre utgått.

Se våre andre uv-drakter.

Rask levering direkte i postkassen. Kun 49 kr i frakt.

60 dagers åpent kjøp. God tid til å prøve og bytte.

10.000 fornøyde kunder, både store og små.

Har du spørmål? Kontakt oss!.

Soldrakten gir barnet maksimal solbeskyttelse, og solkrem er ikke nødvendig på de steder hvor drakten dekker. UV drakten sitter behagelig på barnet, tørker fort og er lett og elastisk. Sømmene på Sun Blossom drakten er myke og drakten har ekstra beskyttelse over glidelåsene for at disse ikke skal være til ubehag. UV drakten har også en opphøyd krage som gir ekstra solbeskyttelse for halsen og nakken. UV drakten har glidelås foran og i tillegg en smart glidelås under, for enkel tilgang ved bleieskift eller toalettbesøk (gjelder kun draktene i størresle 3 mnd - 2 år)! Sun Blossom UV drakten fra Banz er en meget komfortabel UV drakt som garantert blir en favoritt på stranden eller ved bassenget! UV-klær fra Banz er utviklet i Australia, i et av verdens tøffeste klimaer for sol og vann.

Om UV drakt Rosa og gul - Banz Sun Blossom Swimsuit

Heldrakt med UPF50+ solbeskyttelse Tørker raskt Meget holdbar, og bevarer fargene godt Klinisk testet Elastisk og komfortabel Herlig kombinasjon av rosa og gul Tilgjengelig fra 3 mnd - 6 års størrelse

Hva om det jeg har kjøpt ikke passer?

Å handle klær og utstyr på nett til små barn er ikke alltid lett, og det har vi full forståelse for! Det er ikke før du får produktet hjem at du kan se om det passer i form og størrelse.
Dessuten er vi selv småbarnsforeldre, og vet at man ikke alltid har tid til å prøve det man har kjøpt samme dag som det dukker opp i postkassen.
Derfor tilbyr vi en utvidet retur på 30 dager. Da har du god tid til å prøve og returnere, om det skulle vise seg at det ikke passer.

30 dagers åpent kjøp!
Vi tilbyr 30 dagers åpent kjøp og mulighet for å returnere det du har kjøpt. Varen(e) må selvsagt være ubrukt og eventuelle lapper / merker skal fortsatt finnes på. Ta derfor ikke av merker og lapper på varen før barnet har prøvd det!

Hjelp! Jeg rakk ikke 30-dagers fristen!
Vi selger mye utstyr til barnefamilier som skal ut og reise, og vi har en hel del kunder som bestiller i siste liten. Er du uheldig og ikke får varene før du har reist (husk å bestille i god tid), eller at dere er borte i mer enn 30 dager, så skal du selvsagt få bytte varene dine, gitt at de er ubrukte. Men har det gått over 30 dager siden du bestilte, så kontakt oss før du returnerer varene.

Returadresse
Varer som du ønsker å returnere sendes til:
E-Gruppen
Rysvea 60
2333 Ridabu

Husk å pakke varene godt (benytt gjerne den originale postemballasjen, og legg ved ditt navn eller bestillingsnummer.