Zunblock Swimcarrier bæresele Previous Zunblock Swimcarrier bæresele

UPF50+ Strandtelt - Familie

kr 699,00
Utsolgt
Only 0 left
SKU
0701806663788
Stort og solid UV telt med UPF50+ solbeskyttelse. Plass til hele familien!

Dette telet har dessverre utgått. Se våre øvrige telt

UV telt med hele 220 cm bredde og god plass til flere barn.

Teltet har UPF 50+ solbeskyttelse og er svært enkelt å sette opp og ta ned. UV teltet er et såkalt "popup" telt, som innebærer at det ikke skal monteres eller finnes løse deler som teltstenger osv. Teltet "popper" opp når man tar det ut av den medfølgende bærevesken.

På lik linje med våre øvrige UV telt, har også Rigolo teltet lommer på siden for fylling av sand som gjør at teltet står mer stabilt ved vind. Dette UV teltet har i tillegg 4 teltsnorer for ekstra stabilitet. Det medfølger også 8 teltplugger for å feste teltet i sanden, gresset eller andre steder.

Soltips!
Når dere skal på stranden, ta med 4 plastposer. Fyll de med sand og legg de i hver sin sandlomme på teltet. Da blir det lettere å tømme ut sanden når strandturen er over!

UV teltet har to vinduer på siden. Vinduene har "gardiner" som kan rulles ned. I bakkant finnes også en glidelås slik at teltet kan åpnes fullstendig. Dette kan være smart i sterk varme, slik at luftgjennomstrømning er mulig. Teltet har ingen bunn eller front.

UV teltet kommer i en praktisk bæreveske som er enkel å oppbevare teltet i. Bærevesken er utstyrt med håndtak som gjør det enkelt og praktisk å ta det med seg på stranden. I tillegg er teltet svært lett (kun 1,5 kg).

Rigolo UV Telt - Familiestørrelse

UV telt med UPF50+ solbeskyttelse
Innvendige stålfjærer (ingen teltstenger)
2 stk. vinduer med rullgardiner
Settes opp på få sekunder
8 teltplugger og 4 barduner medfølger
Størrelse oppsatt (LxBxD): 220 x 120 x 120 cm
Størrelse i emballasjen: 56 cm i diameter
Vekt: 1,5 kg

Mer informasjon
Størrelse Onesize
To Top