Svømmebriller med UV beskyttelse - Rosa (Banz Swim Goggles)

Rosa svømmebriller med UV beskyttelse og antidugg.
kr 169,00

Rask levering direkte i postkassen. Kun 49 kr i frakt.

60 dagers åpent kjøp. God tid til å prøve og bytte.

10.000 fornøyde kunder, både store og små.

Har du spørmål? Kontakt oss!.

Oppdag en ny verden!

Svømmebrillene åpner en helt ny verden for nysjerrige barn som leker i vannet.
UV filteret gjør at barnets øyne ikke blir solbrente. I tillegg kan svømmebriller bidra til at barn blir tryggere i vannet, da det plutselig blir gøy å duppe ansiktet ned i vannet for å oppdage skjell, småfisk og andre skatter som befinner seg i vannet.
Svømmebrillene har UV beskyttelse, og har selvsagt samme gode kvalitet som de kjente solbrillene fra Banz. Svømmebrillene er perfekt for bruk på stranden hvor sterk sol påvirker øynene i stor grad, både direkte og indirekte via refleksjoner i vannet.

Behagelige og duggfrie

Svømmebrillene er produsert i solid og varig polykarbonat. Linsene er 100% UV beskyttende, og i tillegg har svømmebrillene et anti-dugg system som hindrer dugg under ethvert forhold. Myk silikonbeskyttelse gir maksimal komfort for barnet.
Med hvert par følger også et solid etui som beskytter svømmebrillene når de ikke er i bruk.

Om Svømmebriller med UV beskyttelse - Rosa (Banz Swim Goggles)

  • 100% UV-beskyttelse i linsene
  • Myk silikon rundt øynene og i stroppen
  • Anti-dugg system
  • 2 utskiftbare nesebøyler medfølger (for justering av størrelse)
  • Tilgjengelig i blå, rosa og sort farge
  • Solid etui medfølger
  • Passer for barn fra 3 år

Mer informasjon
Størrelse 3-10 år

Hva om det jeg har kjøpt ikke passer?

Å handle klær og utstyr på nett til små barn er ikke alltid lett, og det har vi full forståelse for! Det er ikke før du får produktet hjem at du kan se om det passer i form og størrelse.
Dessuten er vi selv småbarnsforeldre, og vet at man ikke alltid har tid til å prøve det man har kjøpt samme dag som det dukker opp i postkassen.
Derfor tilbyr vi en utvidet retur på 30 dager. Da har du god tid til å prøve og returnere, om det skulle vise seg at det ikke passer.

30 dagers åpent kjøp!
Vi tilbyr 30 dagers åpent kjøp og mulighet for å returnere det du har kjøpt. Varen(e) må selvsagt være ubrukt og eventuelle lapper / merker skal fortsatt finnes på. Ta derfor ikke av merker og lapper på varen før barnet har prøvd det!

Hjelp! Jeg rakk ikke 30-dagers fristen!
Vi selger mye utstyr til barnefamilier som skal ut og reise, og vi har en hel del kunder som bestiller i siste liten. Er du uheldig og ikke får varene før du har reist (husk å bestille i god tid), eller at dere er borte i mer enn 30 dager, så skal du selvsagt få bytte varene dine, gitt at de er ubrukte. Men har det gått over 30 dager siden du bestilte, så kontakt oss før du returnerer varene.

Returadresse
Varer som du ønsker å returnere sendes til:
E-Gruppen
Rysvea 60
2333 Ridabu

Husk å pakke varene godt (benytt gjerne den originale postemballasjen, og legg ved ditt navn eller bestillingsnummer.