Solhatt med UV-beskyttelse - Rosa/Hvit/Grønn (Banz Pink Hawaii) Previous Solhatt med UV-beskyttelse - Rosa/Hvit (Banz Pink/White)

Solhatt med UV-beskyttelse - Blå/Brun (Banz Blue/Mocha)

Utsolgt
SKU
9330696007337-0

Denne solhatten er dessverre utgått. Se våre øvrige solhatter

Solhatt fra Banz i blått og brunt. Solhatten holder UV-beskyttelse UPF50+, og beskytter maksimalt mot solens UVA og UVB stråler. Solhatten kan også vrenges og brukes med innsiden ut (på innsiden er solhatten ensfarget mørkeblå).
Størrelseguide - Banz solhatt med nakkeskygge
    Small (3-18 mnd) Medium (18 mnd-4 år) Large (4-8 år)
Ca. alder 3-18 mnd 18 mnd - 4 år 4-8 år
Hodeomkrets (ca) 40,5 - 45 cm 46 - 53,5 cm 52,5 - 61 cm
Størrelser er basert på informasjon fra leverandør.
Solhattene fra Banz er solhatter av aller beste kvalitet. Solhattene holder uv-beskyttelse av høyeste grad, UPF50+, er meget komfortable, tørker raskt og tåler aktiv barnelek både på stranden og i vannet. Solhatten har borrelås og kan enkelt justeres i størrelse etterhvert som barnet vokser. En blanding av polyester og bomull gjør at solhatten har god ventilasjon og tørker rask dersom den blir våt. De ekstra store bremmene gir ekstra god beskyttelse til barnets ansikt og nakke. Vi våger å påstå at barnet ditt aldri vil få en bedre solhatt enn denne! Alt badetøy fra Banz er klinisk testet i forhold til solbeskyttelse på UPF50+, som er det høyeste mulige for klær. UV-klær med faktor UPF50+ blokkerer 98% av solens UV stråling. Bruk av solkrem er ikke nødvendig der hvor barnet beskyttes av uv-klær. UV-klær fra Banz er utviklet i Australia, i et av verdens tøffeste klimaer for sol og vann.

Om Solhatt med UV-beskyttelse - Blå/Brun (Banz Blue/Mocha)

UPF50+ beskyttelse Blokkerer 98% av solens stråler Kan vrenges og brukes som ensfarget mørkeblå Borrelås på baksiden av bremmen for enkel justering Justeringen på baksiden danner en liten sprekk, hvor hår kan komme igjennom. Smart for jenter med hestehale! Tørker fort Ekstra stor brem som dekker ansikt og nakke Uten kjemiske stoffer Klinisk testet Laget av polyester og bomull som gir rask tørking og god ventilasjon

To Top