Solhatt i sort med nakkeskygge (Zunblock solhatt Black)

Lekker sort solhatt fra Zunblock.
Solhatt for baby og barn som beskytter både siden av ansiktet, nakken og ørene. I tillegg har solhatten en smart snøring bak for å kunne tilpasse størrelsen etter barnets hode.

Rask levering direkte i postkassen. Kun 49 kr i frakt.

60 dagers åpent kjøp. God tid til å prøve og bytte.

10.000 fornøyde kunder, både store og små.

Har du spørmål? Kontakt oss!.

Solhatt for barn med super beskyttelse

Solhatt for barn - UPF50+ solfaktorSolhatten er av merket Zunblock og er av like høy kvalitet som de øvrige produktene, blant annet uv-draktene, fra Zunblock.
Zunblock uv klær er utviklet spesielt for å beskytte barn mot solens farlige uv-stråler, enten det er på stranden eller ved bassenget. UV klærne beskytter barnets hud slik at solkrem kun er nødvendig på de steder hvor uv klærne ikke dekker.

"Best i test" solhatt til barn

UV klærne (uv draktene) fra Zunblock har tidligere blitt kåret til "Best i test" av Foreldre & Barn / Testfakta, og er garantert noe av det beste du kan ha på barnet ditt når det ferdes i sterk sol. Zunblock ble kåret som vinner etter test av kriterier som UV-beskyttelse, elastisitet og fargeholdbarhet/aldring.
Solhatten kommer i en lekker sort farge. En praktisk og smart uv solhatt som beskytter maksimalt mot solen.
Velger du en uv solhatt fra Zunblock, kan du være trygg på at barnet ditt får en sikker solbeskyttelse som passer både i den norske sommersolen og i den sterkere solen lengre sør.
Solhatten har UPF 50+ solfaktor, og gir svært god solbeskyttelse til baby og små barn som leker i solen.

Om Solhatt i sort med nakkeskygge (Zunblock solhatt Black)

  • Beskytter både hode, ansikt og nakke
  • UPF50+ beskyttelse
  • Blokkerer 98% av solens stråler
  • Elastisk og komfortabel
  • Smart snøring i nakken for enkel justering
  • Tørker fort

Hva om det jeg har kjøpt ikke passer?

Å handle klær og utstyr på nett til små barn er ikke alltid lett, og det har vi full forståelse for! Det er ikke før du får produktet hjem at du kan se om det passer i form og størrelse.
Dessuten er vi selv småbarnsforeldre, og vet at man ikke alltid har tid til å prøve det man har kjøpt samme dag som det dukker opp i postkassen.
Derfor tilbyr vi en utvidet retur på 30 dager. Da har du god tid til å prøve og returnere, om det skulle vise seg at det ikke passer.

30 dagers åpent kjøp!
Vi tilbyr 30 dagers åpent kjøp og mulighet for å returnere det du har kjøpt. Varen(e) må selvsagt være ubrukt og eventuelle lapper / merker skal fortsatt finnes på. Ta derfor ikke av merker og lapper på varen før barnet har prøvd det!

Hjelp! Jeg rakk ikke 30-dagers fristen!
Vi selger mye utstyr til barnefamilier som skal ut og reise, og vi har en hel del kunder som bestiller i siste liten. Er du uheldig og ikke får varene før du har reist (husk å bestille i god tid), eller at dere er borte i mer enn 30 dager, så skal du selvsagt få bytte varene dine, gitt at de er ubrukte. Men har det gått over 30 dager siden du bestilte, så kontakt oss før du returnerer varene.

Returadresse
Varer som du ønsker å returnere sendes til:
E-Gruppen
Rysvea 60
2333 Ridabu

Husk å pakke varene godt (benytt gjerne den originale postemballasjen, og legg ved ditt navn eller bestillingsnummer.