Baby Banz / Kidz Banz solbriller - Blomstrete rød / rosa (Adventure Fuschia red) Previous Baby Banz / Kidz Banz solbriller - Blomstrete rød / rosa

Solhatt i sort med nakkeskygge (Zunblock solhatt Black)

Utsolgt
SKU
7350026634226-0

Denne solhatten er dessverre utgått. Se våre øvrige solhatter

Lekker sort solhatt fra Zunblock.
Solhatt for baby og barn som beskytter både siden av ansiktet, nakken og ørene. I tillegg har solhatten en smart snøring bak for å kunne tilpasse størrelsen etter barnets hode.

Solhatt for barn med super beskyttelse

Solhatt for barn - UPF50+ solfaktorSolhatten er av merket Zunblock og er av like høy kvalitet som de øvrige produktene, blant annet uv-draktene, fra Zunblock.
Zunblock uv klær er utviklet spesielt for å beskytte barn mot solens farlige uv-stråler, enten det er på stranden eller ved bassenget. UV klærne beskytter barnets hud slik at solkrem kun er nødvendig på de steder hvor uv klærne ikke dekker.

"Best i test" solhatt til barn

UV klærne (uv draktene) fra Zunblock har tidligere blitt kåret til "Best i test" av Foreldre & Barn / Testfakta, og er garantert noe av det beste du kan ha på barnet ditt når det ferdes i sterk sol. Zunblock ble kåret som vinner etter test av kriterier som UV-beskyttelse, elastisitet og fargeholdbarhet/aldring.
Solhatten kommer i en lekker sort farge. En praktisk og smart uv solhatt som beskytter maksimalt mot solen.
Velger du en uv solhatt fra Zunblock, kan du være trygg på at barnet ditt får en sikker solbeskyttelse som passer både i den norske sommersolen og i den sterkere solen lengre sør.
Solhatten har UPF 50+ solfaktor, og gir svært god solbeskyttelse til baby og små barn som leker i solen.

Om Solhatt i sort med nakkeskygge (Zunblock solhatt Black)

  • Beskytter både hode, ansikt og nakke
  • UPF50+ beskyttelse
  • Blokkerer 98% av solens stråler
  • Elastisk og komfortabel
  • Smart snøring i nakken for enkel justering
  • Tørker fort

SPAR 70,00
To Top