Retro Solbriller - Sorte (Retro Banz Black) Previous Retro Solbriller - Sorte (Retro Banz Black)

Retro Solbriller - Rosa mønster (Retro Banz Pink Diva)

kr 195,00
In stock
SKU
9330696002455-0
Solbriller i retro stil for barn, med herlig rosa mønster.
Retro solbrillene (Retro Banz Pink Diva) er av aller høyeste kvalitet og beskytter maksimalt mot solens UVA og UVB stråler.

Solbriller til barn og baby

Solbriller til barn og baby er langt fra kun mote. Solbriller av god kvalitet beskytter barnas sensitive øyne mot solens skadelige UV-stråler, og sørger for at barna kan være trygge i solen.

Maksimal beskyttelse

Kategori 3-linserSolbriller med UVB beskyttelseSolbriller med UVA beskyttelseNår barnet ditt bruker et par Retro Banz solbriller kan du være 100% trygg på at du beskytter barnets øyne på beste måte. Solbrillene tilbyr 100% UVA og UVB-beskyttelse (UV-filer 400), og linsen er en kategori 3 linse.
Både linsene og rammen er laget i høy kvalitet og selve rammen er utviklet i bruddsikker polykarbonat. Dessuten er solbrillene meget komfortable og holdbare, og kommer med en behagelig og effektiv stropp som sikrer at solbrillene sitter godt på plass, selv i aktiv lek.

CE merket

CE merketRetro solbrillene fra Banz er selvsagt CE-merkede. At et produkt er utstyrt med CE-merket viser at produsenten har fulgt de grunnleggende helse-, miljø- og sikkerhetskrav som er nedskrevet i de EU-direktiver som regulerer dette.

Oppbevaring

Med hvert par følger også en praktisk tøypose for oppbevaring, og som også brukes som klut til å rengjøre linsene.

Klinisk testet

Banz er utviklet i Australia i samarbeid med optikere, og er klinisk testet etter australsk standard AS1067-1990. I Australia har solbrillene fra Banz en markedsandel på over 40%.

Om Retro Solbriller - Rosa mønster (Retro Banz Pink Diva)

  • Retro-inspirerte solbriller med store linser
  • 100% UVA og UVB beskyttelse
  • Kategori 3 linser
  • Beskyttende tøypose / klut medfølger
  • Meget holdbar polykarbonat kvalitet
  • Elastisk og justerbar stropp
  • CE-merket

NYHET
To Top