Playshoes UV Solhatt med nakkeskygge - Lady Bird Previous Playshoes UV Solhatt med nakkeskygge - Lady Bird

Playshoes UV Solhatt med nakkeskygge - Pirate

Utsolgt
SKU
4010952327793-0
Solhatt for barn og baby med UV-faktor på hele 80. Fargerik, komfortabel og svært solbeskyttende solhatt fra Playshoes. Mørkeblå og grønn (pirate-serien).
Denne solhatten fra Playshoes er perfekt for små barn på stranden og ellers i solen. Solhatten er produsert med en solfaktor på 80, og gir svært god beskyttelse mot solens farlige stråler. Solhatten er lett og behagelig, og tørker fort. Den store skyggen foran beskytter ansiktet mot solen, og i tillegg har denne solhatten en stor og bred skygge for nakken. Det siste er spesielt praktisk hos de minste barna som liker å sitte fremoverbøyd og leke i sanden. Denne solhatten matcher også andre produkter i Mørkeblå med Pirate-serien fra Playshoes (uv-drakt, badesko og badebleie. UV Standard 801 logoUV-beskyttelsen i solhatten oppfyller kravene til den europeiske 801-standarden. 801-standarden gir en garanti mot at stoffet holder uv-beskyttelen selv når solhatten er våt, når den tøyes og over tid. I tillegg er solhatten sertifisert i henhold til Øko-Tex® Standard 100. Solhatten er utviklet av Playshoes i Tyskland. Playshoes produserer barneklær og sko i høy kvalitet, med god komfort og friskt design. Solhatten kommer i størrelse 49 cm, 51 cm og 53 cm.

Om Playshoes UV Solhatt med nakkeskygge - Pirate

UV-faktor 80 Blokkerer 98% av solens stråler UV standard 801 18% Elastin, 82% Polyamid Tysk kvalitet Holder seg godt år etter år Størrelse: 49 cm, 51 cm og 53 cm Farge: Mørkeblå og grønn (pirate-serien)

To Top