UPF50+ Strandtelt - Familie Previous Rigolo Popup UV Telt - Familiestørrelse

Playshoes UV solhatt med nakkeskygge - Fish

Utsolgt
SKU
4010952383058-0
Solhatt for barn og baby. Solhatten har UPF50+ solfaktor, og er i samme serie som "Fish" UV-drakt, badebleie og badesko. En fargerik, komfortabel og svært solbeskyttende solhatt fra Playshoes med små fisker i friske farger som motiv.
En svært behagelig og nyttig solhatt i "Fish" serien fra tyske Playshoes. Solhatten er perfekt for små barn på stranden og ellers i solen. Solhatten er produsert med en solfaktor på UPF50+, og gir svært god beskyttelse mot solens farlige stråler. Solhatten er lett og behagelig, og tørker fort. Den store skyggen foran beskytter ansiktet mot solen, og i tillegg har denne solhatten en stor og bred skygge for nakken. Det siste er spesielt praktisk hos de minste barna som liker å sitte fremoverbøyd og leke i sanden. Denne solhatten matcher også andre produkter i Fish-serien fra Playshoes (uv-drakt, badesko og badebleie). UV Standard 801 logoUV-beskyttelsen i solhatten oppfyller kravene til den europeiske 801-standarden. 801-standarden gir en garanti mot at stoffet holder uv-beskyttelen selv når solhatten er våt, når den tøyes og over tid. I tillegg er solhatten sertifisert i henhold til Øko-Tex® Standard 100. Solhatten er utviklet av Playshoes i Tyskland. Playshoes produserer barneklær og sko i høy kvalitet, med god komfort og friskt design. Solhatten kommer i størrelse 49 cm, 51 cm og 53 cm (størrelsen angir maksimal hodeomkrets på barnet).

Om Playshoes UV Solhatt med nakkeskygge - Fish

UV-faktor 80 Blokkerer 98% av solens stråler UV standard 801 18% Elastin, 82% Polyamid Tysk kvalitet Holder seg godt år etter år Størrelse: 49 cm, 51 cm og 53 cm Farge: Blå med fiskmotiv

To Top