Playshoes UV drakt - Shark

Hel UV drakt for barn og baby. Blå med haimønster.
UV drakten fra Playshoes har solfaktor på 80, og blir garantert favorittplagget på stranden!

Denne uv-drakten er dessverre utgått. Se våre andre uv-drakter

Rask levering direkte i postkassen. Kun 49 kr i frakt.

60 dagers åpent kjøp. God tid til å prøve og bytte.

10.000 fornøyde kunder, både store og små.

Har du spørmål? Kontakt oss!.

Maksimal solbeskyttelse

UV-drakt med UPF50+ solfaktorShark UV drakt fra Playshoes er en hel soldrakt med korte ermer og korte ben. Den er meget behagelig å ha på, tørker fort og gir maksimal solbeskyttelse. Drakten er perfekt for små barn på stranden og ellers i solen.
Fargen er frisk blå, med motiv av turkise og hvite haier.
UV drakten har glidelås foran for å gjøre det lett å ta den av og på, selv når den er våt. Sømmene på innsiden er myke og drakten har en ekstra beskyttelse over glidelåsen. UV drakten har også en opphøyd krage som gir ekstra solbeskyttelse for halsen og nakken.

Sertifisert UV-drakt

Playshoes Dots UV drakten er sertifisert i henhold til den europeiske 801-standarden. Dette innebærer at uv-drakten gir sikker beskyttelse mot solen selv når den er våt, strekkes og over tid. I tillegg er UV drakten sertifisert i henhold til Øko-Tex® Standard 100.
Drakten kan vaskes på 30 grader.
UV drakten er utviklet av Playshoes i Tyskland. Playshoes produserer barneklær og sko i høy kvalitet, med god komfort og friskt design.
Denne uv drakten matcher også andre produkter i Shark-serien fra Playshoes (solhatt, badesko og badebleie).

Om Playshoes UV-drakt - Shark

  • UV-faktor 80
  • UV standard 801
  • 18% Elastin, 82% Polyamid
  • Holder seg godt år etter år
  • Kan vaskes på 30 grader
  • Tysk kvalitet
  • Farge: Blå med haimønster
  • Størrelser: 62-68, 74-80, 86-92 og 98-104

Hva om det jeg har kjøpt ikke passer?

Å handle klær og utstyr på nett til små barn er ikke alltid lett, og det har vi full forståelse for! Det er ikke før du får produktet hjem at du kan se om det passer i form og størrelse.
Dessuten er vi selv småbarnsforeldre, og vet at man ikke alltid har tid til å prøve det man har kjøpt samme dag som det dukker opp i postkassen.
Derfor tilbyr vi en utvidet retur på 30 dager. Da har du god tid til å prøve og returnere, om det skulle vise seg at det ikke passer.

30 dagers åpent kjøp!
Vi tilbyr 30 dagers åpent kjøp og mulighet for å returnere det du har kjøpt. Varen(e) må selvsagt være ubrukt og eventuelle lapper / merker skal fortsatt finnes på. Ta derfor ikke av merker og lapper på varen før barnet har prøvd det!

Hjelp! Jeg rakk ikke 30-dagers fristen!
Vi selger mye utstyr til barnefamilier som skal ut og reise, og vi har en hel del kunder som bestiller i siste liten. Er du uheldig og ikke får varene før du har reist (husk å bestille i god tid), eller at dere er borte i mer enn 30 dager, så skal du selvsagt få bytte varene dine, gitt at de er ubrukte. Men har det gått over 30 dager siden du bestilte, så kontakt oss før du returnerer varene.

Returadresse
Varer som du ønsker å returnere sendes til:
E-Gruppen
Rysvea 60
2333 Ridabu

Husk å pakke varene godt (benytt gjerne den originale postemballasjen, og legg ved ditt navn eller bestillingsnummer.