-150 kr

Playshoes UV-drakt - Mouse Blue

Myk, komfortabel UV-drakt med UPF50+ solbeskyttelse. Frisk og fargerik drakt i herlige blåfarger.
UV-drakten gir den absolutt beste beskyttelse mot solen, og er et supert plagg for barn som liker å leke i solen på stranden og ved bassenget.

Rask levering direkte i postkassen. Kun 49 kr i frakt.

60 dagers åpent kjøp. God tid til å prøve og bytte.

10.000 fornøyde kunder, både store og små.

Har du spørmål? Kontakt oss!.

Maksimal solbeskyttelse

UV-drakt med UPF50+ solfaktorMyk og komfortabel UV-drakt i herlige, friske blåfarger. UV-drakten gir den aller beste beskyttelse mot solen, med UPF50+ solbeskyttelse. Solbeskyttelsen ligger i selve stoffet, og beskyttelsen er dermed alltid på plass så lenge uv-drakten benyttes. Solkrem er derfor unødvendig på de steder av kroppen hvor drakten dekker.
UV-drakten er produsert av tyske Playshoes, og oppfyller de strengeste krav til UV-beskyttelse og er sertifisert i henhold til standard EN 13758-1, som sikrer at stoffet holder høy standard i forhold til UV-beskyttelse.

Hudvennlig stoff

UV-drakten er også sertifisert i henhold til ØkoTex-Standard 100 Klasse 1. Denne Øko-Tex klassifiseringen setter strenge krav til at stoffet skal inneholde svært lave grenseverdier for restinnhold av kjemikalier. ØkoTex-Standard 100 Klasse 1 stiller de aller strengeste kravene, og har meget lave grenseverdier for restinnhold av kjemikalier.
En UV-drakt gir ikke bare effektiv solbeskyttelse, men er også et svært behagelig plagg å ha på for barn som leker f.eks på stranden. Barn er ofte hyppig ut og opp av vannet, og da er det godt med et elastisk plagg som er mykt, komfortabelt og tørker fort. En liten smart detalj med UV-drakten fra Playshoes, er den lille opphøyde kragen som gir en ekstra beskyttelse for hals og nakke.
Vi anbefaler sterkt at drakten kompletteres med en solhatt med lang nakkeskygge. Dette er viktig for å sikre at barnet ikke blir solbrent i nakken, da små barn ofte sitter fremoverbøyd og leker i sanden. Nakken er derfor svært utsatt for den sterke solen. Ta gjerne en titt på den matchende solhatten i samme stil.

Om Playshoes UV-drakt - Mouse Blue

  • Hel UV-drakt med UPF50+ solbeskyttelse
  • Tørker raskt
  • Meget holdbar, og bevarer fargene godt
  • EN 13758-1 sertifisert
  • ØkoTex-Standard 100 Klasse 1 sertifisert
  • Elastisk og komfortabel
  • Herlig kombinasjon av ulike blåfarger
  • Tilgjengelig fra str.74/80 til 122/128

Hva om det jeg har kjøpt ikke passer?

Å handle klær og utstyr på nett til små barn er ikke alltid lett, og det har vi full forståelse for! Det er ikke før du får produktet hjem at du kan se om det passer i form og størrelse.
Dessuten er vi selv småbarnsforeldre, og vet at man ikke alltid har tid til å prøve det man har kjøpt samme dag som det dukker opp i postkassen.
Derfor tilbyr vi en utvidet retur på 30 dager. Da har du god tid til å prøve og returnere, om det skulle vise seg at det ikke passer.

30 dagers åpent kjøp!
Vi tilbyr 30 dagers åpent kjøp og mulighet for å returnere det du har kjøpt. Varen(e) må selvsagt være ubrukt og eventuelle lapper / merker skal fortsatt finnes på. Ta derfor ikke av merker og lapper på varen før barnet har prøvd det!

Hjelp! Jeg rakk ikke 30-dagers fristen!
Vi selger mye utstyr til barnefamilier som skal ut og reise, og vi har en hel del kunder som bestiller i siste liten. Er du uheldig og ikke får varene før du har reist (husk å bestille i god tid), eller at dere er borte i mer enn 30 dager, så skal du selvsagt få bytte varene dine, gitt at de er ubrukte. Men har det gått over 30 dager siden du bestilte, så kontakt oss før du returnerer varene.

Returadresse
Varer som du ønsker å returnere sendes til:
E-Gruppen
Rysvea 60
2333 Ridabu

Husk å pakke varene godt (benytt gjerne den originale postemballasjen, og legg ved ditt navn eller bestillingsnummer.