Playshoes UV-drakt - Fish

Denne UV-drakten finnes ikke lengre i vårt sortiment. Hel UV-drakt i flotte blåfarger for baby og små barn som elsker å leke i solen og på stranden. Lys og mørk blå drakt med små, fargerike fisker som motiv. UV-drakten har UPF50+ solbeskyttelse og er svært behagelig å ha på. Solhatt, badebleie og badesko i samme serie finnes også.

Rask levering direkte i postkassen. Kun 49 kr i frakt.

60 dagers åpent kjøp. God tid til å prøve og bytte.

10.000 fornøyde kunder, både store og små.

Har du spørmål? Kontakt oss!.

Hel UV-drakt i komfortabelt og tøyelig stoff. UV-drakten er produsert i høy kvalitet og gir maksimal beskyttelse mot solen med UPF50+ sobeskyttelse. Det er ikke nødvendig å smøre barnet med solkrem på de stedene hvor UV-drakten dekker. Husk likevel å smøre godt og regelmessig på de stedene drakten ikke dekker. Vi anbefaler også sterkt at barnet bruker solhatt som gir skygge til både ansikt og nakke. I samme "Fish" serie får du både solhatt og badesko som matcher uv-drakten perfekt! UV Standard 801 logoPlayshoes Fish UV drakten er sertifisert i henhold til den europeiske 801-standarden. Dette innebærer at uv-drakten gir sikker beskyttelse mot solen selv når den er våt, strekkes og over tid. I tillegg er UV drakten sertifisert i henhold til Øko-Tex® Standard 100. Drakten er en hel soldrakt med korte ermer. Den er meget behagelig å ha på, tørker fort og gir maksimal solbeskyttelse. Drakten er perfekt for små barn på stranden og ellers i solen. Fargen er blå (lyseblå og mørkeblå), med små fisker i friske farger som motiv. UV drakten har glidelås foran for å gjøre det lett å ta den av og på, selv når den er våt. Sømmene på innsiden er myke og drakten har en ekstra beskyttelse over glidelåsen. UV drakten har også en opphøyd krage som gir ekstra solbeskyttelse for halsen og nakken. Drakten kan vaskes på 30 grader. UV drakten er utviklet av Playshoes i Tyskland. Playshoes produserer barneklær og sko i høy kvalitet, med god komfort og friskt design. Denne uv drakten matcher også andre produkter i Fish-serien fra Playshoes (solhatt, badesko og badebleie).

Om Playshoes UV-drakt - Fish

UV-faktor UPF50+ UV standard 801 18% Elastin, 82% Polyamid Holder seg godt år etter år Kan vaskes på 30 grader Tysk kvalitet Farge: Blå med fiskmotiv Størrelser: 74-80, 86-92, 98-104, 110-116 og 122-128

Hva om det jeg har kjøpt ikke passer?

Å handle klær og utstyr på nett til små barn er ikke alltid lett, og det har vi full forståelse for! Det er ikke før du får produktet hjem at du kan se om det passer i form og størrelse.
Dessuten er vi selv småbarnsforeldre, og vet at man ikke alltid har tid til å prøve det man har kjøpt samme dag som det dukker opp i postkassen.
Derfor tilbyr vi en utvidet retur på 30 dager. Da har du god tid til å prøve og returnere, om det skulle vise seg at det ikke passer.

30 dagers åpent kjøp!
Vi tilbyr 30 dagers åpent kjøp og mulighet for å returnere det du har kjøpt. Varen(e) må selvsagt være ubrukt og eventuelle lapper / merker skal fortsatt finnes på. Ta derfor ikke av merker og lapper på varen før barnet har prøvd det!

Hjelp! Jeg rakk ikke 30-dagers fristen!
Vi selger mye utstyr til barnefamilier som skal ut og reise, og vi har en hel del kunder som bestiller i siste liten. Er du uheldig og ikke får varene før du har reist (husk å bestille i god tid), eller at dere er borte i mer enn 30 dager, så skal du selvsagt få bytte varene dine, gitt at de er ubrukte. Men har det gått over 30 dager siden du bestilte, så kontakt oss før du returnerer varene.

Returadresse
Varer som du ønsker å returnere sendes til:
E-Gruppen
Rysvea 60
2333 Ridabu

Husk å pakke varene godt (benytt gjerne den originale postemballasjen, og legg ved ditt navn eller bestillingsnummer.