Playshoes UV Badebleie - Shark

Badebleie fra Playshoes med høy UV-beskyttelse og haimønster.

Badebukser for babysvømming - Størrelser

StørrelseAlderMidjeLår
Small 0–3 mnd. 34–41 cm 17–22 cm
Medium 3–6 mnd. 37–44 cm 19–24 cm
Large 6–12 mnd. 40–47 cm 20–26 cm
X-Large 1–2 år 42–50 cm 22–31 cm
XX-Large 2–3 år 44–52 cm 26–33 cm

Mål omkrets på midje og lår på barnet før du bestiller. Er du i tvil, anbefaler vi å gå opp en størrelse.
Målene er basert på opplysninger fra produsenten.

Rask levering direkte i postkassen. Kun 49 kr i frakt.

60 dagers åpent kjøp. God tid til å prøve og bytte.

10.000 fornøyde kunder, både store og små.

Har du spørmål? Kontakt oss!.

Praktisk og behagelig badebleie

Badebleien kan vaskes og brukes gang etter gang. Med denne badebleien behøver ikke barnet ha en ekstra bleie innenfor. Badebleien fungerer slik at den slipper vann og urin igjennom, noe som er viktig for at barnet skal få en følelse av vann mot kroppen og for at badebleien ikke skal fungere som en flytepute. Det siste er viktig å unngå, slik at barnet lærer seg hvordan sin egen kropp fungerer i vannet uten ekstra flytehjelp.
Badebleien fra Playshoes har svært høy UV-faktor (UPF 80), og det er ikke nødvendig med solkrem på den del av kroppen hvor badebleien dekker.
Denne badebleien matcher også andre produkter i Shark-serien (Solhatt, badesko og uv-drakt). Stoffet tørker fort, noe som gjør badebleien behagelig å ha på for barn som ferdes mye i vannet.

UPF 80 solbeskyttelse

UV-beskyttelsen i badebleien oppfyller kravene til den europeiske 801-standarden, og badebleien har en uv-faktor på hele 80 (UPF 80). 801-standarden gir en garanti mot at stoffet holder uv-beskyttelen selv når badebleien er våt, når den tøyes og over tid.
Badebleien er utviklet av Playshoes i Tyskland. Playshoes produserer barneklær og sko i høy kvalitet, med god komfort og friskt design.
Badebleien kommer i størrelse Small (62 cm), Medium (74 cm) og Large (86 cm).

Om Playshoes UV Badebleie - Shark

  • UV-faktor 80
  • UV standard 801
  • 18% Elastin, 82% Polyamid
  • Holder seg godt år etter år
  • Tysk kvalitet
  • Farge: Blå med haimønster
  • Størrelse: 62-68 cm, 74-80 cm og 86-92 cm

Hva om det jeg har kjøpt ikke passer?

Å handle klær og utstyr på nett til små barn er ikke alltid lett, og det har vi full forståelse for! Det er ikke før du får produktet hjem at du kan se om det passer i form og størrelse.
Dessuten er vi selv småbarnsforeldre, og vet at man ikke alltid har tid til å prøve det man har kjøpt samme dag som det dukker opp i postkassen.
Derfor tilbyr vi en utvidet retur på 30 dager. Da har du god tid til å prøve og returnere, om det skulle vise seg at det ikke passer.

30 dagers åpent kjøp!
Vi tilbyr 30 dagers åpent kjøp og mulighet for å returnere det du har kjøpt. Varen(e) må selvsagt være ubrukt og eventuelle lapper / merker skal fortsatt finnes på. Ta derfor ikke av merker og lapper på varen før barnet har prøvd det!

Hjelp! Jeg rakk ikke 30-dagers fristen!
Vi selger mye utstyr til barnefamilier som skal ut og reise, og vi har en hel del kunder som bestiller i siste liten. Er du uheldig og ikke får varene før du har reist (husk å bestille i god tid), eller at dere er borte i mer enn 30 dager, så skal du selvsagt få bytte varene dine, gitt at de er ubrukte. Men har det gått over 30 dager siden du bestilte, så kontakt oss før du returnerer varene.

Returadresse
Varer som du ønsker å returnere sendes til:
E-Gruppen
Rysvea 60
2333 Ridabu

Husk å pakke varene godt (benytt gjerne den originale postemballasjen, og legg ved ditt navn eller bestillingsnummer.