Playshoes UV Solhatt med nakkeskygge - Crocodile Previous Playshoes UV Solhatt med nakkeskygge - Crocodile

Playshoes UV Badebleie - Shark

Utsolgt
SKU
4010952341645-0

Denne badebuksen er dessverre utgått. Se våre øvrige badebukser

Badebleie fra Playshoes med høy UV-beskyttelse og haimønster.

Praktisk og behagelig badebleie

Badebleien kan vaskes og brukes gang etter gang. Med denne badebleien behøver ikke barnet ha en ekstra bleie innenfor. Badebleien fungerer slik at den slipper vann og urin igjennom, noe som er viktig for at barnet skal få en følelse av vann mot kroppen og for at badebleien ikke skal fungere som en flytepute. Det siste er viktig å unngå, slik at barnet lærer seg hvordan sin egen kropp fungerer i vannet uten ekstra flytehjelp.
Badebleien fra Playshoes har svært høy UV-faktor (UPF 80), og det er ikke nødvendig med solkrem på den del av kroppen hvor badebleien dekker.
Denne badebleien matcher også andre produkter i Shark-serien (Solhatt, badesko og uv-drakt). Stoffet tørker fort, noe som gjør badebleien behagelig å ha på for barn som ferdes mye i vannet.

UPF 80 solbeskyttelse

UV-beskyttelsen i badebleien oppfyller kravene til den europeiske 801-standarden, og badebleien har en uv-faktor på hele 80 (UPF 80). 801-standarden gir en garanti mot at stoffet holder uv-beskyttelen selv når badebleien er våt, når den tøyes og over tid.
Badebleien er utviklet av Playshoes i Tyskland. Playshoes produserer barneklær og sko i høy kvalitet, med god komfort og friskt design.
Badebleien kommer i størrelse Small (62 cm), Medium (74 cm) og Large (86 cm).

Om Playshoes UV Badebleie - Shark

  • UV-faktor 80
  • UV standard 801
  • 18% Elastin, 82% Polyamid
  • Holder seg godt år etter år
  • Tysk kvalitet
  • Farge: Blå med haimønster
  • Størrelse: 62-68 cm, 74-80 cm og 86-92 cm

To Top