Playshoes UV Badebleie - Fish Previous Playshoes UV Badebleie - Fish

Playshoes UV Badebleie - Pirate Island

Utsolgt
SKU
4010952381610-0

Badebleie med UPF50+ solbeskyttelse og tøft piratmotiv! Badebleien beskytter mot "uhell" i vannet, og gir i tillegg maksimal solbeskyttelse for barnet. En perfekt badebleie for barn og baby som elsker å ferdes i vannet, enten det er på stranden eller på babysvømming.

Denne badebuksen er dessverre utgått.

Se alle våre andre badebukser for babysvømming.

Myk og behagelig badebleie med UPF50+ solbeskyttelse. Badebleien er en blanding av en bleie og en badebukse, spesiallaget for små barn på stranden, i vannet, på babysvømming, etc. Med denne badebleien behøver ikke barnet ha en ekstra bleie innenfor. Badebleien fungerer slik at den slipper vann og urin igjennom, noe som er viktig for at barnet skal få en følelse av vann mot kroppen og for at ikke badebleien skal hjelpe barnet å flyte. Det siste er viktig å unngå, slik at barnet lærer seg hvordan sin egen kropp fungerer i vannet uten ekstra flytehjelp. I tillegg til at den beskytter mot "uhell" i vannet, er badebleien utstyrt med svært høy UV-faktor (UPF50+), og det er ikke nødvendig med solkrem på den del av kroppen hvor badebleien dekker. Badebleien kan vaskes og brukes gang etter gang. Badebleien matcher også andre produkter i den tøffe Pirate Islan serien (solhatt, badesko og uv-drakt). Stoffet tørker fort, noe som gjør badebleien behagelig å ha på for barn som ferdes mye i vannet. UV-beskyttelsen i badebleien oppfyller kravene til den europeiske 801-standarden, og badebleien har en uv-faktor på hele 80 (UPF 80). 801-standarden gir en garanti mot at stoffet holder uv-beskyttelen selv når badebleien er våt, når den tøyes og over tid. Badebleien er utviklet av Playshoes i Tyskland. Playshoes produserer barneklær og sko i høy kvalitet, med god komfort og friskt design. Badebleien kommer i størrelse Small (62 cm), Medium (74 cm) og Large (86 cm).

Om Playshoes UV Badebleie - Fish

UV-faktor 80 UV standard 801 18% Elastin, 82% Polyamid Holder seg godt år etter år Tysk kvalitet Farge: Blå med røde og hvite striper og piratelementer Størrelse: 62-68 cm, 74-80 cm og 86-92 cm

To Top