Playshoes UV solhatt med nakkeskygge - Pirate Island Previous Playshoes UV solhatt med nakkeskygge - Pirate Island

Playshoes UV Badebleie - Fish

Utsolgt
SKU
4010952382822-0

Superfin badebleie med UPF50+ solbeskyttelse! Badebleien beskytter mot "uhell" i vannet, og gir i tillegg maksimal solbeskyttelse for barnet. En perfekt badebleie for barn og baby som elsker å ferdes i vannet, enten det er på stranden eller på babysvømming.

Denne badebuksen er dessverre utgått.

Se alle våre andre badebukser for babysvømming.

Behagelig badebleie med UPF50+ solbeskyttelse i stoffet! Badebleien er en blanding av en bleie og en badebukse, spesiallaget for små barn på stranden, i vannet, på babysvømming, etc. Med denne badebleien behøver ikke barnet ha en ekstra bleie innenfor. Badebleien fungerer slik at den slipper vann og urin igjennom, noe som er viktig for at barnet skal få en følelse av vann mot kroppen og for at badebleien ikke skal fungere som en flytepute. Det siste er viktig å unngå, slik at barnet lærer seg hvordan sin egen kropp fungerer i vannet uten ekstra flytehjelp. Badebleien kan vaskes og brukes gang etter gang. I tillegg til at den beskytter mot "uhell" i vannet, er badebleien utstyrt med svært høy UV-faktor (UPF50+), og det er ikke nødvendig med solkrem på den del av kroppen hvor badebleien dekker. Badebleien matcher også andre produkter i Fish-serien (solhatt, badesko og uv-drakt). Stoffet tørker fort, noe som gjør badebleien behagelig å ha på for barn som ferdes mye i vannet. UV Standard 801 logoUV-beskyttelsen i badebleien oppfyller kravene til den europeiske 801-standarden, og badebleien har en uv-faktor på hele 80 (UPF 80). 801-standarden gir en garanti mot at stoffet holder uv-beskyttelen selv når badebleien er våt, når den tøyes og over tid. Badebleien er utviklet av Playshoes i Tyskland. Playshoes produserer barneklær og sko i høy kvalitet, med god komfort og friskt design. Badebleien kommer i størrelse Small (62 cm), Medium (74 cm) og Large (86 cm).

Om Playshoes UV Badebleie - Fish

UV-faktor 80 UV standard 801 18% Elastin, 82% Polyamid Holder seg godt år etter år Tysk kvalitet Farge: Blå med små, fargerike fisker som motiv Størrelse: 62-68 cm, 74-80 cm og 86-92 cm

To Top