Playshoes UPF50+ solhatt - Sea Horse

Maritimt inspirert solhatt for barn som trives på sjøen, på stranden og ellers ved vannet. Frisk solhatt med UPF50+ solbeskyttelse, som oser av sol, sjø og sommer!
Solhatten beskytter barnet maksimalt mot uv-stråler fra solen, og har en stor brem som beskytter ansikt, ører og nakke.
kr 249,00
På lager

Rask levering direkte i postkassen. Kun 49 kr i frakt.

60 dagers åpent kjøp. God tid til å prøve og bytte.

10.000 fornøyde kunder, både store og små.

Har du spørmål? Kontakt oss!.

Flott solhatt med god beskyttelse

Solhatt med UPF50+ solfaktorSolhatten har er sertifisert i henhold til EN 13758-1 standarden for UV-beskyttelse i stoffet, og i henhold til Øko-Tex Standard Klasse 1 som garanterer minimalt med restinnhold av kjemikalier.
Denne solhatten kan derfor aldri sammenlignes med "billige" solhatter du kjøper i store varehus eller på stranden i "Syden".
"Sea Horse" er en sjøinspirert solhatt med flotte farger. Havhest-temeaet passer perfekt inn for barn som ferdes på sjøen, på stranden eller ved bassenget. Solhatten har en frisk kombinasjon av rødt, hvitt og blått i striper og prikker, og er pyntet med havhester og skjell.

Komfortabel og trygg

Det aller viktigste ved solhatten er likevel at den gir barnet den aller høyeste grad av solbeskyttelse, UPF50+. Solhatten er dessuten myk og komfortabel å ha på. Solhatten kan fint brukes både på stranden, ved bassenget og på solrike promenader i byen eller andre steder når man skal pynte seg litt ekstra!
Solhatten er produsert av tyske Playshoes, og oppfyller de strengeste krav til UV-beskyttelse. Den er dessuten sertifisert i henhold til standard EN 13758-1, som garanterer at stoffet holder høy standard i forhold til UV-beskyttelse.
Solhatten er også sertifisert i henhold til ØkoTex-Standard 100 Klasse 1. Denne Øko-Tex klassifiseringen setter strenge krav til at stoffet skal inneholde svært lave grenseverdier for restinnhold av kjemikalier. ØkoTex-Standard 100 Klasse 1 stiller de aller strengeste kravene, og har meget lave grenseverdier for restinnhold av kjemikalier. Du kan derfor være trygg på at barnet ditt har den aller beste beskyttelsen på hodet når hun bærer denne solhatten.

Om Playshoes UPF50+ solhatt - Sea Horse

  • Solhatt med UPF50+ solbeskyttelse
  • Tørker raskt
  • Meget holdbar, og bevarer fargene godt
  • EN 13758-1 sertifisert
  • ØkoTex-Standard 100 Klasse 1 sertifisert
  • Elastisk og komfortabel
  • Stor brem som beskytter godt

Hva om det jeg har kjøpt ikke passer?

Å handle klær og utstyr på nett til små barn er ikke alltid lett, og det har vi full forståelse for! Det er ikke før du får produktet hjem at du kan se om det passer i form og størrelse.
Dessuten er vi selv småbarnsforeldre, og vet at man ikke alltid har tid til å prøve det man har kjøpt samme dag som det dukker opp i postkassen.
Derfor tilbyr vi en utvidet retur på 30 dager. Da har du god tid til å prøve og returnere, om det skulle vise seg at det ikke passer.

30 dagers åpent kjøp!
Vi tilbyr 30 dagers åpent kjøp og mulighet for å returnere det du har kjøpt. Varen(e) må selvsagt være ubrukt og eventuelle lapper / merker skal fortsatt finnes på. Ta derfor ikke av merker og lapper på varen før barnet har prøvd det!

Hjelp! Jeg rakk ikke 30-dagers fristen!
Vi selger mye utstyr til barnefamilier som skal ut og reise, og vi har en hel del kunder som bestiller i siste liten. Er du uheldig og ikke får varene før du har reist (husk å bestille i god tid), eller at dere er borte i mer enn 30 dager, så skal du selvsagt få bytte varene dine, gitt at de er ubrukte. Men har det gått over 30 dager siden du bestilte, så kontakt oss før du returnerer varene.

Returadresse
Varer som du ønsker å returnere sendes til:
E-Gruppen
Rysvea 60
2333 Ridabu

Husk å pakke varene godt (benytt gjerne den originale postemballasjen, og legg ved ditt navn eller bestillingsnummer.