Playshoes solhatt med nakkeskygge - Mouse Pink

Trygg og flott solhatt som gir den aller beste solbeskyttelsen.
Solhatten fra tyske Playshoes beskytter mot uv-stråler fra solen, og har ekstra stor skygge foran og i nakken. Perfekt for barn som liker å leke i solen på stranden og ved bassenget.
kr 189,00
På lager

Rask levering direkte i postkassen. Kun 49 kr i frakt.

60 dagers åpent kjøp. God tid til å prøve og bytte.

10.000 fornøyde kunder, både store og små.

Har du spørmål? Kontakt oss!.

Solhatt for barn med UPF50+ solbeskyttelse

Solhatt for barn - UPF50+ solfaktorFlott solhatt som gir den aller beste solbeskyttelse. I tillegg til at stoffet har UPF50+ solbeskyttelse, har solhatten ekstra lang skygge foran og i nakken. Dette gir ekstra trygghet for barn som liger å sitte fremoverbøyd og leke i sanden. Solhatten er myk, lett og komfortabel, og tørker fort. Dermed kan den også fint brukes når barnet er i vannet.
Solhatten er produsert av tyske Playshoes, og oppfyller de strengeste krav til UV-beskyttelse og er sertifisert i henhold til standard EN 13758-1, som sikrer at stoffet holder høy standard i forhold til UV-beskyttelse.

ØkoTex sertifisert solhatt

Solhatten er også sertifisert i henhold til ØkoTex-Standard 100 Klasse 1. Denne Øko-Tex klassifiseringen setter strenge krav til at stoffet skal inneholde svært lave grenseverdier for restinnhold av kjemikalier. ØkoTex-Standard 100 Klasse 1 stiller de aller strengeste kravene, og har meget lave grenseverdier for restinnhold av kjemikalier.
Vi anbefaler sterkt at solhatten kompletteres med en UV-drakt. Ta gjerne en titt på den matchende UV-drakten fra Playshoes i samme rosafarger.

Om Playshoes solhatt med nakkeskygge - Mouse Pink

  • Solhatt med UPF50+ solbeskyttelse
  • Tørker raskt
  • Meget holdbar, og bevarer fargene godt
  • EN 13758-1 sertifisert
  • ØkoTex-Standard 100 Klasse 1 sertifisert
  • Elastisk og komfortabel
  • Ekstra stor skygge foran og i nakken

Hva om det jeg har kjøpt ikke passer?

Å handle klær og utstyr på nett til små barn er ikke alltid lett, og det har vi full forståelse for! Det er ikke før du får produktet hjem at du kan se om det passer i form og størrelse.
Dessuten er vi selv småbarnsforeldre, og vet at man ikke alltid har tid til å prøve det man har kjøpt samme dag som det dukker opp i postkassen.
Derfor tilbyr vi en utvidet retur på 30 dager. Da har du god tid til å prøve og returnere, om det skulle vise seg at det ikke passer.

30 dagers åpent kjøp!
Vi tilbyr 30 dagers åpent kjøp og mulighet for å returnere det du har kjøpt. Varen(e) må selvsagt være ubrukt og eventuelle lapper / merker skal fortsatt finnes på. Ta derfor ikke av merker og lapper på varen før barnet har prøvd det!

Hjelp! Jeg rakk ikke 30-dagers fristen!
Vi selger mye utstyr til barnefamilier som skal ut og reise, og vi har en hel del kunder som bestiller i siste liten. Er du uheldig og ikke får varene før du har reist (husk å bestille i god tid), eller at dere er borte i mer enn 30 dager, så skal du selvsagt få bytte varene dine, gitt at de er ubrukte. Men har det gått over 30 dager siden du bestilte, så kontakt oss før du returnerer varene.

Returadresse
Varer som du ønsker å returnere sendes til:
E-Gruppen
Rysvea 60
2333 Ridabu

Husk å pakke varene godt (benytt gjerne den originale postemballasjen, og legg ved ditt navn eller bestillingsnummer.