Badesko for baby - Rosa Previous Badesko for baby - Rosa

Playshoes solhatt med nakkeskygge - Mouse Blue

Utsolgt
SKU
4010952406696-0

Denne solhatten er dessverre utgått. Se våre øvrige solhatter

Solhatt til barn og baby. UPF50+ solfaktorTrygg og flott solhatt som gir den aller beste solbeskyttelsen. Solhatten fra tyske Playshoes beskytter mot uv-stråler fra solen, og har ekstra stor skygge foran og i nakken. Perfekt for barn som liker å leke i solen på stranden og ved bassenget.
Flott solhatt som gir den aller beste solbeskyttelse. I tillegg til at stoffet har UPF50+ solbeskyttelse, har solhatten ekstra lang skygge foran og i nakken. Dette gir ekstra trygghet for barn som liger å sitte fremoverbøyd og leke i sanden. Solhatten er myk, lett og komfortabel, og tørker fort. Dermed kan den også fint brukes når barnet er i vannet. Solhatten er produsert av tyske Playshoes, og oppfyller de strengeste krav til UV-beskyttelse og er sertifisert i henhold til standard EN 13758-1, som sikrer at stoffet holder høy standard i forhold til UV-beskyttelse. ØkoTex-Standard 100 Klasse 1Solhatten er også sertifisert i henhold til ØkoTex-Standard 100 Klasse 1. Denne Øko-Tex klassifiseringen setter strenge krav til at stoffet skal inneholde svært lave grenseverdier for restinnhold av kjemikalier. ØkoTex-Standard 100 Klasse 1 stiller de aller strengeste kravene, og har meget lave grenseverdier for restinnhold av kjemikalier. Vi anbefaler sterkt at solhatten kompletteres med en UV-drakt. Ta gjerne en titt på den matchende UV-drakten fra Playshoes i samme blåfarger.

Om Playshoes solhatt med nakkeskygge - Mouse Blue

Solhatt med UPF50+ solbeskyttelse Tørker raskt Meget holdbar, og bevarer fargene godt EN 13758-1 sertifisert ØkoTex-Standard 100 Klasse 1 sertifisert Elastisk og komfortabel Ekstra stor skygge foran og i nakken

To Top