Playshoes badesko med UV beskyttelse - Dots

Disse badeskoene er dessverre utgått. Se våre øvrige badesko

Badesko fra Playshoes med høy UV-beskyttelse. Nydelige røde sko med hvite prikker.

Rask levering direkte i postkassen. Kun 49 kr i frakt.

60 dagers åpent kjøp. God tid til å prøve og bytte.

10.000 fornøyde kunder, både store og små.

Har du spørmål? Kontakt oss!.

Badeskoene beskytter små føtter mot solen og ujevne underlag. Badeskoene er lette å ta av og på ved hjelp av en enkel borrelås, og har dessuten en anti-skli såle som gir ekstra trygget på glatte bassengkanter. NB! Badeskoene fra Playshoes er store i størrelsen. Mål foten på barnet og se vår størrelseguide (klikk på linken over størrelsene) før du handler. UV Standard 801 logoUV-beskyttelsen i badeskoene oppfyller kravene til den europeiske 801-standarden, og skoene har en uv-faktor på hele 80. 801-standarden gir en garanti mot at skoene holder uv-beskyttelen selv når skoene er våte, når de strekkes og over tid. Skoene er utviklet av Playshoes i Tyskland. Playshoes produserer barneklær og sko i høy kvalitet, med god komfort og friskt design.

Om Playshoes badesko med UV-beskyttelse - Dots

UV-faktor 80 UV standard 801 Anti-skli såle Holder seg godt år etter år Tysk kvalitet Farge: Røde med hvite prikker Størrelse: 20-29 Matcher øvrige produkter i Dots serien fra Playshoes

Hva om det jeg har kjøpt ikke passer?

Å handle klær og utstyr på nett til små barn er ikke alltid lett, og det har vi full forståelse for! Det er ikke før du får produktet hjem at du kan se om det passer i form og størrelse.
Dessuten er vi selv småbarnsforeldre, og vet at man ikke alltid har tid til å prøve det man har kjøpt samme dag som det dukker opp i postkassen.
Derfor tilbyr vi en utvidet retur på 30 dager. Da har du god tid til å prøve og returnere, om det skulle vise seg at det ikke passer.

30 dagers åpent kjøp!
Vi tilbyr 30 dagers åpent kjøp og mulighet for å returnere det du har kjøpt. Varen(e) må selvsagt være ubrukt og eventuelle lapper / merker skal fortsatt finnes på. Ta derfor ikke av merker og lapper på varen før barnet har prøvd det!

Hjelp! Jeg rakk ikke 30-dagers fristen!
Vi selger mye utstyr til barnefamilier som skal ut og reise, og vi har en hel del kunder som bestiller i siste liten. Er du uheldig og ikke får varene før du har reist (husk å bestille i god tid), eller at dere er borte i mer enn 30 dager, så skal du selvsagt få bytte varene dine, gitt at de er ubrukte. Men har det gått over 30 dager siden du bestilte, så kontakt oss før du returnerer varene.

Returadresse
Varer som du ønsker å returnere sendes til:
E-Gruppen
Rysvea 60
2333 Ridabu

Husk å pakke varene godt (benytt gjerne den originale postemballasjen, og legg ved ditt navn eller bestillingsnummer.