Playshoes badesko med UV-beskyttelse - Rosa Previous Playshoes badesko med UV-beskyttelse - Rosa

Playshoes badesko med UV-beskyttelse - Fish

Utsolgt
SKU
4010952382143-0
Flotte badesko fra Playshoes i nydelig lyseblå farge og med små fisker som motiv. Badeskoene er svært komfortable og gir beskyttelse både mot solen (UPF50+ sofaktor) og mot harde eller glatte underlag på stranden og ved bassenget.
Badesko som beskytter små føtter mot solen og ujevne underlag. Badeskoene er utstyrt med svært høy solfaktor, UPF50+, som gir maksimal beskyttelse mot solen. Badeskoene er lette å ta av og på ved hjelp av en enkel borrelås. Der er myke og behagelige å ha på, og har dessuten en anti-skli såle som gir ekstra trygget på glatte bassengkanter. NB! Badeskoene fra Playshoes er store i størrelsen. De fleste må gå ned en størrelse i forhold til vanlige størrelser. Mål foten på barnet og se vår størrelseguide (klikk på linken over størrelsene) før du bestiller. UV Standard 801 logoUV-beskyttelsen i badeskoene oppfyller kravene til den europeiske 801-standarden, og skoene har en uv-faktor på hele 80. 801-standarden gir en garanti mot at skoene holder uv-beskyttelen selv når skoene er våte, når de strekkes og over tid. Skoene er utviklet av Playshoes i Tyskland. Playshoes produserer barneklær og sko i høy kvalitet, med god komfort og friskt design.

Om Playshoes badesko med UV-beskyttelse - Fish

UV-faktor 80 UV standard 801 Anti-skli såle Holder seg godt år etter år Tysk kvalitet Farge: Lyseblå med fiskmotiv Størrelse: 18/19 - 26/27 Matcher øvrige produkter i Fish serien fra Playshoes

To Top