Piero Erbacci (PE Florence) Strandveske / Shoppingbag - Parakees Previous Piero Erbacci (PE Florence) Strandveske / Shoppingbag - Parakees

Piero Erbacci (PE Florence) Strandveske / Shoppingbag - Surfboards

kr 479,00
Utsolgt
Only 0 left
SKU
8714431027346
Strandveske / shoppingbag fra Piero Erbacci med fargerikt surfbrettmotiv og mange detaljer. En surfinspirert veske som passer perfekt inn på en hvilken som helst strand.
PE Florence logoPE Florence strandveske fra Piero Erbacci. Vesken kan benyttes både som en romslig strandveske og en moderne shoppingveske.
I tillegg til de friske farvene er vesken utsmykket med plastperler i mønsteret som ytterligere fremhever strandveskens farver og detaljer.
Vesken lukkes med glidelås, og inne i vesken finnes to lommer (én stor (16x16cm) og en tilpasset mobiltelefon). Vesken har stiv bunn som bidrar til at den holder seg fast og fin i formen uansett hvor lite eller mye du velger å ha i den. Det gjør også at den er enkel å sette fra seg uten at den velter.
Piero Erbacci designer sine vesker i Firenze, Italia. Hans kolleksjon preges av et tydelig moderne design med inspirasjon fra Middelhavet. I disse veskene brukes kun de beste materialer, noe som gjenspeiles i strandvesker av høy kvalitet.

Om Piero Erbacci (PE Florence) Strandveske / Shoppingbag - Surfboards

  • Vakker veske med surfbrettmotiv
  • Lukkes med glidelås
  • To innvendige lommer (en stor (16x16 cm) og en tilpasset mobiltelefon)

Mer informasjon
StørrelseOnesize
To Top