Piero Erbacci (PE Florence) Strandveske / Shoppingbag - Surfboards

Strandveske / shoppingbag fra Piero Erbacci med fargerikt surfbrettmotiv og mange detaljer. En surfinspirert veske som passer perfekt inn på en hvilken som helst strand.
kr 479,00

Rask levering direkte i postkassen. Kun 49 kr i frakt.

60 dagers åpent kjøp. God tid til å prøve og bytte.

10.000 fornøyde kunder, både store og små.

Har du spørmål? Kontakt oss!.

PE Florence logoPE Florence strandveske fra Piero Erbacci. Vesken kan benyttes både som en romslig strandveske og en moderne shoppingveske.
I tillegg til de friske farvene er vesken utsmykket med plastperler i mønsteret som ytterligere fremhever strandveskens farver og detaljer.
Vesken lukkes med glidelås, og inne i vesken finnes to lommer (én stor (16x16cm) og en tilpasset mobiltelefon). Vesken har stiv bunn som bidrar til at den holder seg fast og fin i formen uansett hvor lite eller mye du velger å ha i den. Det gjør også at den er enkel å sette fra seg uten at den velter.
Piero Erbacci designer sine vesker i Firenze, Italia. Hans kolleksjon preges av et tydelig moderne design med inspirasjon fra Middelhavet. I disse veskene brukes kun de beste materialer, noe som gjenspeiles i strandvesker av høy kvalitet.

Om Piero Erbacci (PE Florence) Strandveske / Shoppingbag - Surfboards

  • Vakker veske med surfbrettmotiv
  • Lukkes med glidelås
  • To innvendige lommer (en stor (16x16 cm) og en tilpasset mobiltelefon)

Mer informasjon
Størrelse Onesize

Hva om det jeg har kjøpt ikke passer?

Å handle klær og utstyr på nett til små barn er ikke alltid lett, og det har vi full forståelse for! Det er ikke før du får produktet hjem at du kan se om det passer i form og størrelse.
Dessuten er vi selv småbarnsforeldre, og vet at man ikke alltid har tid til å prøve det man har kjøpt samme dag som det dukker opp i postkassen.
Derfor tilbyr vi en utvidet retur på 30 dager. Da har du god tid til å prøve og returnere, om det skulle vise seg at det ikke passer.

30 dagers åpent kjøp!
Vi tilbyr 30 dagers åpent kjøp og mulighet for å returnere det du har kjøpt. Varen(e) må selvsagt være ubrukt og eventuelle lapper / merker skal fortsatt finnes på. Ta derfor ikke av merker og lapper på varen før barnet har prøvd det!

Hjelp! Jeg rakk ikke 30-dagers fristen!
Vi selger mye utstyr til barnefamilier som skal ut og reise, og vi har en hel del kunder som bestiller i siste liten. Er du uheldig og ikke får varene før du har reist (husk å bestille i god tid), eller at dere er borte i mer enn 30 dager, så skal du selvsagt få bytte varene dine, gitt at de er ubrukte. Men har det gått over 30 dager siden du bestilte, så kontakt oss før du returnerer varene.

Returadresse
Varer som du ønsker å returnere sendes til:
E-Gruppen
Rysvea 60
2333 Ridabu

Husk å pakke varene godt (benytt gjerne den originale postemballasjen, og legg ved ditt navn eller bestillingsnummer.