Piero Erbacci (PE Florence) Strandveske - Butterfly & Flower XL Shopper Previous Piero Erbacci (PE Florence) Strandveske / Shoppingbag - Butterfly Flower XL Shopper

Piero Erbacci (PE Florence) Strandveske / Shoppingbag - Parakees

kr 479,00
In stock
SKU
8714431021351
Strandveske / shoppingbag fra Piero Erbacci med fargerikt parakittmotiv og mange detaljer. Strandvesken er en herlig fargeklatt på enhver som bærer den, med et detaljert motiv av fem parakitter på en gren. Blomstene på treet er utsmykket med plastperler på stilk og blader. En detalj som fremhever strandvesken ytterligere.
PE Florence logoPE Florence strandveske fra Piero Erbacci. Vesken lukkes med glidelås, og inne i vesken finnes to lommer (én stor (16x16 cm) og en tilpasset mobiltelefon).
Denne vesken kan benyttes både som en romslig strandveske og en moderne shoppingveske.
Vesken har stiv bunn som bidrar til at den holder seg fast og fin i formen uansett hvor lite eller mye du velger å ha i den.
Piero Erbacci designer sine vesker i Firenze, Italia. Hans kolleksjon preges av et tydelig moderne design med inspirasjon fra Middelhavet. I disse veskene brukes kun de beste materialer, noe som gjenspeiles i strandvesker av høy kvalitet.

Om Piero Erbacci (PE Florence) Strandveske / Shoppingbag - Parakees

  • Vakker veske med parakittmotiv
  • Lukkes med glidelås
  • To innvendige lommer (en stor (16x16 cm) og en tilpasset mobiltelefon)

Mer informasjon
StørrelseOnesize
To Top