Om Barn i Solen

Barn i Solen
Barn i Solen tilbyr solbeskyttende uv-klær og utstyr til barn som liker å være i solen. UV-klær og utstyr du kjøper hos oss er av god kvalitet og gjør det tryggere for barna å være i solen, gjennom å beskytte barna mot solens uv-stråler uten å begrense barnas lek på stranden, i vannet eller hjemme i hagen.
Vi er svært nøye når vi velger våre leverandører. Dette er vi fordi vi ønsker å tilby klær og utstyr vi vet er av god kvalitet, og som vi kan stå inne for. Solbrillene kommer fra Banz som er en av Australias fremste leverandører på solbriller og annet utstyr til barn. UV klærne henter vi fra svenske Zunblock og australske Banz. Begge leverandørene produserer klær i høy kvalitet, og Zunblock ble kåret til "Best i test" i en omfattende test av uv klær gjennomført av Testfakta i Sverige i 2009.
Solkremen vi tilbyr er fra Green People, og er en av ytterst få solkremer til barn som er 100% uten parfyme og miljøbelastende stoffer. "No Scent" solkremen er da også kåret til testvinner her hjemme av Grønn Hverdag på oppdrag fra Foreldre & Barn.
Barn i Solen tilbyr uv beskyttende barneklær og utstyr året rundt, slik at det også er lett å få tak i bra utstyr til ferieturene ellers i året, vi har også lav fraktpris og rask leveringstid, året rundt.
Kontakt oss dersom du har noe på hjertet. Vi tar gjerne imot tips og dine synspunkter. Både ris og ros blir vi glade for, det hjelper oss å bli enda bedre.
Nettbutikken barnisolen.no eies og drives av selskapet E-Gruppen (Org. nr. 998 283 434).
Barn i Solen ønsker både store og små en fin dag i solen!
Hilsen Barn i Solen
To Top