Klassisk solhatt for baby - Blå

Klassisk og stilig solhatt for baby. Solhatten er tilpasset de aller minste, og har en vakker blå farge og et praktisk feste som holder den på plass.
kr 195,00

Rask levering direkte i postkassen. Kun 49 kr i frakt.

60 dagers åpent kjøp. God tid til å prøve og bytte.

10.000 fornøyde kunder, både store og små.

Har du spørmål? Kontakt oss!.

Myk og komfortabel solhatt til baby / små barn. Scala solhatten er utviklet av amerikanske Dorfman Pacific, som har levert hatter til barn og voksne i snart 100 år. Dett er en tradisjonell solhatt i myk og deilig bomull. På innsiden har solhatten et ekstra trekk (hvitt) for enda bedre komfort. NB! Solhatten har ikke UV-beskyttelse i stoffet. Vi anbefaler uansett ikke at babyer oppholder seg i direkte sol under lengre perioder. Solhatten har en hakerem som festet ved borrelås. Denne er konstruert slik at den åpner seg dersom hatten blir utsatt for press, for eksempel om den skulle bli hengende fast.

Om solhatten

Solhatt for baby Størrelse 47 cm Hakerem med borrelås 100% bomull Lys blå med hvitt innertrekk Merke: Scala fra Dorfman Pacific

Mer informasjon
Størrelse 0-2 år

Hva om det jeg har kjøpt ikke passer?

Å handle klær og utstyr på nett til små barn er ikke alltid lett, og det har vi full forståelse for! Det er ikke før du får produktet hjem at du kan se om det passer i form og størrelse.
Dessuten er vi selv småbarnsforeldre, og vet at man ikke alltid har tid til å prøve det man har kjøpt samme dag som det dukker opp i postkassen.
Derfor tilbyr vi en utvidet retur på 30 dager. Da har du god tid til å prøve og returnere, om det skulle vise seg at det ikke passer.

30 dagers åpent kjøp!
Vi tilbyr 30 dagers åpent kjøp og mulighet for å returnere det du har kjøpt. Varen(e) må selvsagt være ubrukt og eventuelle lapper / merker skal fortsatt finnes på. Ta derfor ikke av merker og lapper på varen før barnet har prøvd det!

Hjelp! Jeg rakk ikke 30-dagers fristen!
Vi selger mye utstyr til barnefamilier som skal ut og reise, og vi har en hel del kunder som bestiller i siste liten. Er du uheldig og ikke får varene før du har reist (husk å bestille i god tid), eller at dere er borte i mer enn 30 dager, så skal du selvsagt få bytte varene dine, gitt at de er ubrukte. Men har det gått over 30 dager siden du bestilte, så kontakt oss før du returnerer varene.

Returadresse
Varer som du ønsker å returnere sendes til:
E-Gruppen
Rysvea 60
2333 Ridabu

Husk å pakke varene godt (benytt gjerne den originale postemballasjen, og legg ved ditt navn eller bestillingsnummer.