Junior Banz Solbriller - Rosa striper (JBanz Pink Multistripe)

Polariserte solbriller i herlig rosa farge for barn i alderen 4-10 år.
kr 195,00

Rask levering direkte i postkassen. Kun 49 kr i frakt.

60 dagers åpent kjøp. God tid til å prøve og bytte.

10.000 fornøyde kunder, både store og små.

Har du spørmål? Kontakt oss!.

Junior solbriller

Polariserte solbriller i rosa farger for barn i alderen 4-10 år. Solbrillene er utstyrt med UV400 kategori 3 linser som beskytter 100% mot UVA og UVB stråler. At linsene i tillegg er polariserte, innebærer en ekstra god beskyttelse mot solens refleksjoner i vannet eller på snøen. Rammen er laget i fleksibelt materiale, som gjør at solbrillene blir mer tålelige mot støt og andre ytre påvirkninger.

Maksimal beskyttelse

Kategori 3-linserSolbriller med UVB beskyttelseSolbriller med UVA beskyttelseLinsene er av aller høyeste kvalitet, og blokkerer 100% av solens UVA, UVB og UVC stråler.
Junior Banz solbriller produseres av Australske Banz, en av verdens ledende på øyebeskyttelse til barn.

CE merket

CE merketJunior solbrillene fra Banz er selvsagt CE-merkede. At et produkt er utstyrt med CE-merket viser at produsenten har fulgt de grunnleggende helse-, miljø- og sikkerhetskrav som er nedskrevet i de EU-direktiver som regulerer dette.

Om Junior Banz solbriller - Rosa striper (JBanz Pink Multistripe)

  • Solbriller for barn 4-10 år
  • 100% UVA og UVB beskyttelse
  • UV400 beskyttelse
  • Kategori 3 linser
  • Polarisert glass
  • Beskyttende tøypose / klut medfølger
  • Meget holdbar polykarbonat kvalitet
  • Sporty og elegant design
  • CE-merket

Mer informasjon
Størrelse 4-10 år (Junior Banz)

Hva om det jeg har kjøpt ikke passer?

Å handle klær og utstyr på nett til små barn er ikke alltid lett, og det har vi full forståelse for! Det er ikke før du får produktet hjem at du kan se om det passer i form og størrelse.
Dessuten er vi selv småbarnsforeldre, og vet at man ikke alltid har tid til å prøve det man har kjøpt samme dag som det dukker opp i postkassen.
Derfor tilbyr vi en utvidet retur på 30 dager. Da har du god tid til å prøve og returnere, om det skulle vise seg at det ikke passer.

30 dagers åpent kjøp!
Vi tilbyr 30 dagers åpent kjøp og mulighet for å returnere det du har kjøpt. Varen(e) må selvsagt være ubrukt og eventuelle lapper / merker skal fortsatt finnes på. Ta derfor ikke av merker og lapper på varen før barnet har prøvd det!

Hjelp! Jeg rakk ikke 30-dagers fristen!
Vi selger mye utstyr til barnefamilier som skal ut og reise, og vi har en hel del kunder som bestiller i siste liten. Er du uheldig og ikke får varene før du har reist (husk å bestille i god tid), eller at dere er borte i mer enn 30 dager, så skal du selvsagt få bytte varene dine, gitt at de er ubrukte. Men har det gått over 30 dager siden du bestilte, så kontakt oss før du returnerer varene.

Returadresse
Varer som du ønsker å returnere sendes til:
E-Gruppen
Rysvea 60
2333 Ridabu

Husk å pakke varene godt (benytt gjerne den originale postemballasjen, og legg ved ditt navn eller bestillingsnummer.