ImseVimse badebleie for babysvømming - Blue Sailor Previous ImseVimse badebleie for babysvømming - Blue Sailor

ImseVimse badebleie for babysvømming - Pink Daisy

kr 169,00
In stock
SKU
7392871321340-0

Badebleie / badetruse fra ImseVimse i rosa farge med søte blomster. I tillegg har badebleien en foldekant i midjen.

ImseVimse er velkjente og populære badebleier / badetruser for alle som bedriver babysvømming. Badebleiene er myke og komfortable, og brukes av små barn i mange land. Badebleiene fra ImseVimse har fått høy anerkjennelse både i Norden og i mange andre land, og har dessuten vunnet flere priser for sin unike design og funksjonalitet.

Perfekt til babysvømming

ImseVimse badebleier er spesielt utviklet for babysvømming. Badebuksen er produsert i 80% polyamid og 20% elastan, som gjør den myk, tøyelig og komfortabel for barnet både på land og i vannet. I tillegg har den et innerstoff av 100% polyester. Badebleien har smarte trykknapper i siden som gjør den svært enkel å ta av og på, også når den er våt. Smart for små barn når de er ferdige med babysvømmingen! Ingen ekstra bleie er nødvendig når barnet benytter en ImseVimse badebleie. Badebleien er konstruert slik at den holder tett dersom ulykken skulle være ute.

Vaskbar

Et pluss med badebleiene fra ImseVimse er at de er vaskbare på 40 grader. De kan også tørketromles på lav temperatur, men vi vil anbefale tørk i naturlig romteperatur.

OEKO-TEX® sertifisert

ImseVimse er opptatt av miljø, og deres badebleier er sertifisert i henhold til OEKO-TEX® Standard 100 klasse 1 for baby 0-3 år. OEKO-TEX® Standard 100 er et uavhengig test- og sertifiseringssystem for tekstile rå-, mellom- og sluttprodukter i alle produksjonsledd. OEKO-TEX® dekker selve produksjonsprosessen og inkluderer etterbehandlinger. Den sertifiserer alle typer stoff, men også tråd, trykknapper, strikk, etiketter osv. OEKO-TEX® Standard 100 klasse 1 for baby 0-3 år er den klassen som har de strengeste kriteriene. Du kan derfor være trygg på at badebleien fra ImseVimse er et trygt produkt både for barnet og miljøet.

ImseVimse badebleie for babysvømming - Pink Daisy

Populær badebleie perfekt til babysvømming Myk og behagelig. Holder tett. Smarte trykknapper for enkel av- og påkledning 80% polyamid, 20% elastan Vaskbar på 40 grader I størrelse 4-14 kg Rosa farge med motiv av blomster

Se flere badebleier fra ImseVimse >
To Top