Blå UPF50+ solhatt med stor brem - Banz Dreamtime Blue Previous Turkis, rosa og hvit UV solhatt med stor brem – Banz Flowers

ImseVimse badebleie for babysvømming - Blue Sea Life

Utsolgt
SKU
7392871321418-0
ImseVimse badebleie for babysvømming - Blue Sea Life
Badebleie / badetruse fra ImseVimse i frisk blå farge med motiv av herlige, fargerike sjødyr.

Denne badebuksen er dessverre utgått.

Se alle våre andre badebukser for babysvømming.

Perfekt til babysvømming

ImseVimse er velkjente og populære badebleier / badetruser for alle som bedriver babysvømming. Badebleiene er myke og komfortable, og brukes av små barn i mange land. Badebleiene fra ImseVimse har fått høy anerkjennelse både i Norden og i mange andre land, og har dessuten vunnet flere priser for sin unike design og funksjonalitet.
ImseVimse badebleier er spesielt utviklet for babysvømming. Badebuksen er produsert i 80% polyamid og 20% elastan, som gjør den myk, tøyelig og komfortabel for barnet både på land og i vannet. I tillegg har den et innerstoff av 100% polyester.

Trykknapp i siden

Badebleien har smarte trykknapper i siden som gjør den svært enkel å ta av og på, også når den er våt. Smart for små barn når de er ferdige med babysvømmingen! Ingen ekstra bleie er nødvendig når barnet benytter en ImseVimse badebleie. Badebleien er konstruert slik at den holder tett dersom ulykken skulle være ute.

Vaskbar

Ett pluss med badebleiene fra ImseVimse er at de er vaskbare på 40 grader. De kan også tørketromles på lav temperatur, men vi vil anbefale tørk i naturlig romteperatur.

OEKO-TEX® sertifisert

ImseVimse er opptatt av miljø, og deres badebleier er sertifisert i henhold til OEKO-TEX® Standard 100 klasse 1 for baby 0-3 år.
OEKO-TEX® Standard 100 er et uavhengig test- og sertifiseringssystem for tekstile rå-, mellom- og sluttprodukter i alle produksjonsledd.
OEKO-TEX® dekker selve produksjonsprosessen og inkluderer etterbehandlinger. Den sertifiserer alle typer stoff, men også tråd, trykknapper, strikk, etiketter osv. OEKO-TEX® Standard 100 klasse 1 for baby 0-3 år er den klassen som har de strengeste kriteriene. Du kan derfor være trygg på at badebleien fra ImseVimse er et trygt produkt både for barnet og miljøet.

Om ImseVimse badebleie for babysvømming - Blue Sea Life

  • Populær badebleie perfekt til babysvømming
  • Myk og behagelig. Holder tett.
  • Smarte trykknapper for enkel av- og påkledning
  • 80% polyamid, 20% elastan
  • Vaskbar på 40 grader
  • I størrelse 4-14 kg
  • Blå med sjødyr i ulike farger

To Top