Hørselvern med Bluetooth for baby og små barn - Rosa

Hørselvern med Bluetooth for baby og små barn. La barnet slippe skadelig høy lyd, og lytte til behagelig musikk i stedet!
Passer for barn 3 mnd - 2 år.
kr 595,00

Rask levering direkte i postkassen. Kun 49 kr i frakt.

60 dagers åpent kjøp. God tid til å prøve og bytte.

10.000 fornøyde kunder, både store og små.

Har du spørmål? Kontakt oss!.

Unngå hørselskader!

Lyder som du og jeg knapt reagerer på, kan være direkte skadelig for din baby. Derfor er det viktig å skåne små barn mot lydnivåer som på konserter, i trafikken, nyttårsaften og på ulike arrangementer med høyt volum.
Våre hørselvern fra banz gir ikke babyen bare den beste beskyttelsen, men de har også Bluetooth® som gjør at du kan spille behagelig musikk for barnet trådløst fra din mobiltelefon.

Lette, behagelige og justerbare

Hørselvern fra Banz er kjent for sin lette vekt. De har også myk polstring både rundt ørene og i bøylen, som gjør det behagelig for barnet å ha de på over lengre tid. Hørselvernet er designet slik at det er godt med plass til små ører, uten att det klemmer.
Når barnet vokser, kan du enkelt justere lengden på bøylen slik at hørselvernet fortsatt passer barnet.

Når bare det beste er godt nok!

Banz hørselvern er anerkjent over hele verden, og kjent for sin høye kvalitet. Bildene under viser noen av barna som er utstyrt med hørselvern fra Banz.
Hørselvern baby - Bluetooth

Om Hørselvern med Bluetooth for baby og små barn - Rosa

  • Lades med medfølgende micro USB kabel
  • Pose for oppbevaring medfølger
  • "Safe Sound" teknologi som begrenser volumet til 75dB. Volum kontrolleres via din mobil / enhet
  • Rask og smidig oppkobling via Bluetooth®
  • Designet slik at den dekker hele øret
  • Myk polstring både rundt ørene og hodet
  • Anbefalt for barn fra 3 måneder - 2 år. Se størrelseguide for detaljer
  • CE godkjent

Hva om det jeg har kjøpt ikke passer?

Å handle klær og utstyr på nett til små barn er ikke alltid lett, og det har vi full forståelse for! Det er ikke før du får produktet hjem at du kan se om det passer i form og størrelse.
Dessuten er vi selv småbarnsforeldre, og vet at man ikke alltid har tid til å prøve det man har kjøpt samme dag som det dukker opp i postkassen.
Derfor tilbyr vi en utvidet retur på 30 dager. Da har du god tid til å prøve og returnere, om det skulle vise seg at det ikke passer.

30 dagers åpent kjøp!
Vi tilbyr 30 dagers åpent kjøp og mulighet for å returnere det du har kjøpt. Varen(e) må selvsagt være ubrukt og eventuelle lapper / merker skal fortsatt finnes på. Ta derfor ikke av merker og lapper på varen før barnet har prøvd det!

Hjelp! Jeg rakk ikke 30-dagers fristen!
Vi selger mye utstyr til barnefamilier som skal ut og reise, og vi har en hel del kunder som bestiller i siste liten. Er du uheldig og ikke får varene før du har reist (husk å bestille i god tid), eller at dere er borte i mer enn 30 dager, så skal du selvsagt få bytte varene dine, gitt at de er ubrukte. Men har det gått over 30 dager siden du bestilte, så kontakt oss før du returnerer varene.

Returadresse
Varer som du ønsker å returnere sendes til:
E-Gruppen
Rysvea 60
2333 Ridabu

Husk å pakke varene godt (benytt gjerne den originale postemballasjen, og legg ved ditt navn eller bestillingsnummer.