Blå UV solhatt med stor brem - Banz Fin Frenzy Reversible Hat

Blå solhatt fra Banz i "Fin Frenzy" serien. Solhatten har UPF 50+ solbeskyttelse og en ekstra bred brem som gir god skygge for ansikt, ører og nakke.

Denne solhatten er dessverre utgått. Se alle våre andre solhatter

Rask levering direkte i postkassen. Kun 49 kr i frakt.

60 dagers åpent kjøp. God tid til å prøve og bytte.

10.000 fornøyde kunder, både store og små.

Har du spørmål? Kontakt oss!.

Banz Fin Frenzy UV solhatt er en solhatt for barn og baby, perfekt ved lek på stranden, ved bassenget, i hagen eller i barnehagen. Solhatten kan vrenges og brukes med innsiden ut (på innsiden er solhatten ensfarget blå). Solhatten har borrelås og kan enkelt justeres i størrelse etterhvert som barnet vokser. Solhatten er en del av "Fin Frenzy" serien fra Banz, med tøft haimønster. I samme serie finnes også matchende UV drakt, UV trøyer (både med kort og lang erm), badebukse, badebleier og badesko! Solhatten har høyeste grad av UV-beskyttelse (UPF50+), og er meget behagelig og praktisk for barn som elsker å være på stranden og i vannet. Tørker fort. Enkelt, stilig og trygt! UV-klær fra Banz er utviklet i Australia, i et av verdens tøffeste klimaer for sol og vann.

Om Blå UV solhatt med skygge for nakken – Banz Fin Frenzy Flap Hat

Beskytter både hode, ansikt og nakke UPF50+ beskyttelse Kan vrenges og brukes som ensfarget blå Borrelås på baksiden av bremmen for enkel justering Meget holdbar, og bevarer fargene godt Elastisk og komfortabel Tørker raskt Herlig blå farge Tilgjengelig fra 6 mnd - 4 års størrelse Klinisk testet

Hva om det jeg har kjøpt ikke passer?

Å handle klær og utstyr på nett til små barn er ikke alltid lett, og det har vi full forståelse for! Det er ikke før du får produktet hjem at du kan se om det passer i form og størrelse.
Dessuten er vi selv småbarnsforeldre, og vet at man ikke alltid har tid til å prøve det man har kjøpt samme dag som det dukker opp i postkassen.
Derfor tilbyr vi en utvidet retur på 30 dager. Da har du god tid til å prøve og returnere, om det skulle vise seg at det ikke passer.

30 dagers åpent kjøp!
Vi tilbyr 30 dagers åpent kjøp og mulighet for å returnere det du har kjøpt. Varen(e) må selvsagt være ubrukt og eventuelle lapper / merker skal fortsatt finnes på. Ta derfor ikke av merker og lapper på varen før barnet har prøvd det!

Hjelp! Jeg rakk ikke 30-dagers fristen!
Vi selger mye utstyr til barnefamilier som skal ut og reise, og vi har en hel del kunder som bestiller i siste liten. Er du uheldig og ikke får varene før du har reist (husk å bestille i god tid), eller at dere er borte i mer enn 30 dager, så skal du selvsagt få bytte varene dine, gitt at de er ubrukte. Men har det gått over 30 dager siden du bestilte, så kontakt oss før du returnerer varene.

Returadresse
Varer som du ønsker å returnere sendes til:
E-Gruppen
Rysvea 60
2333 Ridabu

Husk å pakke varene godt (benytt gjerne den originale postemballasjen, og legg ved ditt navn eller bestillingsnummer.