Zunblock UV Trøye + Shorts - Butterfly Gul Previous Zunblock UV Trøye + Shorts - Butterfly Gul

Blå UV solhatt med stor brem - Banz Fin Frenzy Reversible Hat

Utsolgt
SKU
9330696014274-0

Blå solhatt fra Banz i "Fin Frenzy" serien. Solhatten har UPF 50+ solbeskyttelse og en ekstra bred brem som gir god skygge for ansikt, ører og nakke.

Denne solhatten er dessverre utgått. Se alle våre andre solhatter

Banz Fin Frenzy UV solhatt er en solhatt for barn og baby, perfekt ved lek på stranden, ved bassenget, i hagen eller i barnehagen. Solhatten kan vrenges og brukes med innsiden ut (på innsiden er solhatten ensfarget blå). Solhatten har borrelås og kan enkelt justeres i størrelse etterhvert som barnet vokser. Solhatten er en del av "Fin Frenzy" serien fra Banz, med tøft haimønster. I samme serie finnes også matchende UV drakt, UV trøyer (både med kort og lang erm), badebukse, badebleier og badesko! Solhatten har høyeste grad av UV-beskyttelse (UPF50+), og er meget behagelig og praktisk for barn som elsker å være på stranden og i vannet. Tørker fort. Enkelt, stilig og trygt! UV-klær fra Banz er utviklet i Australia, i et av verdens tøffeste klimaer for sol og vann.

Om Blå UV solhatt med skygge for nakken – Banz Fin Frenzy Flap Hat

Beskytter både hode, ansikt og nakke UPF50+ beskyttelse Kan vrenges og brukes som ensfarget blå Borrelås på baksiden av bremmen for enkel justering Meget holdbar, og bevarer fargene godt Elastisk og komfortabel Tørker raskt Herlig blå farge Tilgjengelig fra 6 mnd - 4 års størrelse Klinisk testet

To Top