-90 kr

Zunblock Badesko til barn - Rosa

Disse badeskoene er dessverre utgått. Se våre øvrige badesko

Badesko fra Zunblock - Rosa farge.
Badesko til barn og baby som gir små, ømtålige føtter god beskyttelse mot skarpe steiner, glassbiter, glatte bassengkanter, skjell og varm sand gjennom en solid gummisåle.

Rask levering direkte i postkassen. Kun 49 kr i frakt.

60 dagers åpent kjøp. God tid til å prøve og bytte.

10.000 fornøyde kunder, både store og små.

Har du spørmål? Kontakt oss!.

Myke og behagelige badesko for barn

Badesko for barn og babyZunblock badeskoene har overdel produsert i myk og behagelig neopren som slipper luft og vann igjennom. De er enkle å ta av og på ved hjelp av håndtaket i helen.
Badeskoene lukkes ved hjelp av borrelås, noe som gjør at de kan justeres over lesten. Gummisålen har et bra grep og badeskoene også brukes innendørs.

Om Zunblock Badesko til barn - Rosa

  • Tykk gummisåle som gir bra beskyttelse
  • Overdel i stoff som slipper luft og vann igjennom
  • Myk og elastisk strandsko
  • Lukkes med borrelås som gir fleksibel størrelse over vristen
  • Finnes i størrelse 20/21 - 28/29

Hva om det jeg har kjøpt ikke passer?

Å handle klær og utstyr på nett til små barn er ikke alltid lett, og det har vi full forståelse for! Det er ikke før du får produktet hjem at du kan se om det passer i form og størrelse.
Dessuten er vi selv småbarnsforeldre, og vet at man ikke alltid har tid til å prøve det man har kjøpt samme dag som det dukker opp i postkassen.
Derfor tilbyr vi en utvidet retur på 30 dager. Da har du god tid til å prøve og returnere, om det skulle vise seg at det ikke passer.

30 dagers åpent kjøp!
Vi tilbyr 30 dagers åpent kjøp og mulighet for å returnere det du har kjøpt. Varen(e) må selvsagt være ubrukt og eventuelle lapper / merker skal fortsatt finnes på. Ta derfor ikke av merker og lapper på varen før barnet har prøvd det!

Hjelp! Jeg rakk ikke 30-dagers fristen!
Vi selger mye utstyr til barnefamilier som skal ut og reise, og vi har en hel del kunder som bestiller i siste liten. Er du uheldig og ikke får varene før du har reist (husk å bestille i god tid), eller at dere er borte i mer enn 30 dager, så skal du selvsagt få bytte varene dine, gitt at de er ubrukte. Men har det gått over 30 dager siden du bestilte, så kontakt oss før du returnerer varene.

Returadresse
Varer som du ønsker å returnere sendes til:
E-Gruppen
Rysvea 60
2333 Ridabu

Husk å pakke varene godt (benytt gjerne den originale postemballasjen, og legg ved ditt navn eller bestillingsnummer.