Badesko for baby - Navy / Røde

Badesko for de minste!
Supermyke og lette badesko i navy blå og rød farge. Perfekte til babysvømming eller utendørs ved bassenget og på stranden.
kr 195,00
På lager

Rask levering direkte i postkassen. Kun 49 kr i frakt.

60 dagers åpent kjøp. God tid til å prøve og bytte.

10.000 fornøyde kunder, både store og små.

Har du spørmål? Kontakt oss!.

Badesko for små barn

Badeskoene fra Splash About passer for de aller minste føttene, og er spesielt utviklet med tanke på å hindre barna i å skli på glatte bassengkanter ved babysvømming. Splash About er en av markedets ledende aktører innen utstyr til babysvømming, og produserer babysvømming-produkter av svært høy kvalitet.
Ikke desto mindre passer disse badeskoene også veldig bra utendørs, ved basseng eller på stranden. Skoene beskytter de små, ømtålelige føttene mot varm sand og skarpe stener.
Skoene er laget slik at vannet enkelt trenger igjennom stoffet. Dette er viktig for at det ikke skal samle seg vann i skoen, og gjøre de unødvendig tunge. I tillegg er skoene utstyrt med UV-filter, og det liker vi!
Badeskoene finnes i 3 størrelser; 12 cm, 13,5 cm og 15 cm. Mål foten til barnet før du bestiller, så er du sikker på at skoene blir komfortable.
Skoene kommer i tillegg til denne navy blå og rød fargede utgaven, også i en blå / lime og en rosa utgave.

Hva om det jeg har kjøpt ikke passer?

Å handle klær og utstyr på nett til små barn er ikke alltid lett, og det har vi full forståelse for! Det er ikke før du får produktet hjem at du kan se om det passer i form og størrelse.
Dessuten er vi selv småbarnsforeldre, og vet at man ikke alltid har tid til å prøve det man har kjøpt samme dag som det dukker opp i postkassen.
Derfor tilbyr vi en utvidet retur på 30 dager. Da har du god tid til å prøve og returnere, om det skulle vise seg at det ikke passer.

30 dagers åpent kjøp!
Vi tilbyr 30 dagers åpent kjøp og mulighet for å returnere det du har kjøpt. Varen(e) må selvsagt være ubrukt og eventuelle lapper / merker skal fortsatt finnes på. Ta derfor ikke av merker og lapper på varen før barnet har prøvd det!

Hjelp! Jeg rakk ikke 30-dagers fristen!
Vi selger mye utstyr til barnefamilier som skal ut og reise, og vi har en hel del kunder som bestiller i siste liten. Er du uheldig og ikke får varene før du har reist (husk å bestille i god tid), eller at dere er borte i mer enn 30 dager, så skal du selvsagt få bytte varene dine, gitt at de er ubrukte. Men har det gått over 30 dager siden du bestilte, så kontakt oss før du returnerer varene.

Returadresse
Varer som du ønsker å returnere sendes til:
E-Gruppen
Rysvea 60
2333 Ridabu

Husk å pakke varene godt (benytt gjerne den originale postemballasjen, og legg ved ditt navn eller bestillingsnummer.