-70 kr

Badebukse for Babysvømming - Rosa

Badebukse for babysvømming - Happy Nappy. Ensfarget rosa.
Utgått produkt. Se våre øvrige badebukser til babysvømming

Rask levering direkte i postkassen. Kun 49 kr i frakt.

60 dagers åpent kjøp. God tid til å prøve og bytte.

10.000 fornøyde kunder, både store og små.

Har du spørmål? Kontakt oss!.

Prisvinnende badebukse laget spesielt for babysvømming. Badebuksen er produsert i neopren av høy kvalitet, mens den har tettsittende stoff av nylon / lycra rundt lår og midje. Dette bidrar til at badebuksen holder tett. Vann og urin slipper igjennom stoffet, noe som er svært viktig for at barnet skal kunne bevege seg normalt i vannet uten å bli for tung. Badebuksen er enkel å rengjøre. Den skylles (vaskes for hånd), rulles og er deretter klar for nytt bruk. Dette er ikke en engangs-badebukse som man ofte får kjøpt på svømmeskoler rundt omkring, men en solid og stilig badebukse laget for babysvømming.
Enklere rengjøring
Selv om badebuksen fint fungerer alene, kan den med fordel kombineres med en innerbleie. Innerbleien kan vaskes i maskin, og gjør rengjøringen litt enklere dersom uhellet skulle være ute når dere bader.
Mer om innerbleien >
Komplett løsning
For en enda enklere løsning tilbyr vi også myke innlegg i 25-pack. Disse brukes innvendig i innerbleien. Det geniale med innleggene er at de enkelt fjernes etter babysvømmingen, og kan skylles ned i toalettet (de er biologisk nedbrytbare).
Mer om innleggene >
Happy Nappy™ badebuksen er fremstilt av Splash About, og er den førende badebuksen blandt over 90% av svømmeskoler i Storbrittania. Den har høstet flere priser, og benyttes av svømmeskoler i over 25 land verden over. I tillegg er den utstyrt med UPF50+ solbeskyttelse, noe som gjør badebuksen perfekt også til bruk i på stranden og ellers i solen!

Om Badebukse for Babysvømming - Rosa

Badebukse spesielt fremstilt for babysvømming Holder tett Slipper vann og urin gjennom Førende badebukse for babysvømming Kan kombineres med innerbleie og evt. innlegg Håndvaskes. Gjenbrukbar. UPF50+ solbeskyttelse. Farge: Ensfarget rosa. Originalt navn: Happy Nappy™ - Pink

Hva om det jeg har kjøpt ikke passer?

Å handle klær og utstyr på nett til små barn er ikke alltid lett, og det har vi full forståelse for! Det er ikke før du får produktet hjem at du kan se om det passer i form og størrelse.
Dessuten er vi selv småbarnsforeldre, og vet at man ikke alltid har tid til å prøve det man har kjøpt samme dag som det dukker opp i postkassen.
Derfor tilbyr vi en utvidet retur på 30 dager. Da har du god tid til å prøve og returnere, om det skulle vise seg at det ikke passer.

30 dagers åpent kjøp!
Vi tilbyr 30 dagers åpent kjøp og mulighet for å returnere det du har kjøpt. Varen(e) må selvsagt være ubrukt og eventuelle lapper / merker skal fortsatt finnes på. Ta derfor ikke av merker og lapper på varen før barnet har prøvd det!

Hjelp! Jeg rakk ikke 30-dagers fristen!
Vi selger mye utstyr til barnefamilier som skal ut og reise, og vi har en hel del kunder som bestiller i siste liten. Er du uheldig og ikke får varene før du har reist (husk å bestille i god tid), eller at dere er borte i mer enn 30 dager, så skal du selvsagt få bytte varene dine, gitt at de er ubrukte. Men har det gått over 30 dager siden du bestilte, så kontakt oss før du returnerer varene.

Returadresse
Varer som du ønsker å returnere sendes til:
E-Gruppen
Rysvea 60
2333 Ridabu

Husk å pakke varene godt (benytt gjerne den originale postemballasjen, og legg ved ditt navn eller bestillingsnummer.