Badebleie fra Zunblock - Zwimmies Star Rød / Turkis Previous Badebleie fra Zunblock - Zwimmies Star Rød / Turkis

Badebleie fra Zunblock - Zwimmies Star Cerice / Turkis

Utsolgt
SKU
7350026631621-0
Badebleie / badebukse baby i cerice/rosa og turkis farge. Høy UV beskyttelse i behagelig stoff som sitter godt på barnet.
Zunblock badebleier er designet av babysvøm instruktører i samarbeid med foreldre og deres barn. Badebuksen er svært effektiv og utviklet i mykt og behagelig stoff som puster. At stoffet puster er viktig for å unngå luftbobler i badebleien som kan forhindre barnet i å lære å mestre sin egen flyteevne. Denne badebleien har også en unik konstruksjon med et mykt og elastisk bånd rundt mage og lår, som hindrer "ulykker" i vannet. Badebleiene fra Zunblock holder uv faktor på UPF50+, i henhold til Australsk standard 4399:1996. Zunblock badebleier er badebleier av høy kvalitet som garantert vil føles komfortabelt for barnet. Rundt mage og lår er badebleien utstyrt med myke og elastiske bånd som forhindrer "ulykker" i å skje i bassenget eller på stranden. Kan vaskes på 30 grader.

Om Badebleie fra Zunblock - Zwimmies Star Cerice / Turkis

UPF 50+ uv beskyttelse Designet av babysvøm instruktører og foreldre Myk og elastisk Stoff som puster Høy komfort for barnet Tørker fort Elastiske bånd som hindrer "ulykker" i vannet 80% nylon og 20% elastan Vaskes på 30 grader

To Top