Solhatt med UPF50+ solbeskyttelse - Grønn / Hvit / Navy - Banz Previous Solhatt med UPF50+ solbeskyttelse - Grønn / Hvit / Navy  - Banz

Baby Banz / Kidz Banz solbriller - Rosa med mønster (Camo Pink)

kr 195,00
In stock
SKU
9330696003582-0
Solbriller for barn og baby. Herlige rosa farger.

Maksimal beskyttelse

Kategori 3-linserSolbriller med UVB beskyttelseSolbriller med UVA beskyttelseSolbrillene fra Baby Banz gir barn og baby den aller beste beskyttelsen mot solens UVA og UVB stråler. Linsene er såkalte kategori 3 linser, som gir ekstra god beskyttelse mot solens refleks i vann og snø. Dette er ekstra viktig ved sjøen og på påskefjellet.
Baby Banz solbriller har en ekstra beskyttelse over nesen og rundt øynene for å gi maksimal komfort. Solbriller ble opprinnelig utviklet i Australia i et at verdens tøffeste UV-klima, og brillene har gjennom tester passert de aller strengeste standarder for solbriller.

Gode og holdbare

Solbrillene fra Banz er briller av svært høy kvalitet. I tillegg fokuserer Banz mye på komfort, slik at barnet ikke tar av seg solbrillene så snart han eller hun får de på. Du kan være 100% trygg på at du beskytter barnets øyne på best mulig måte når hun eller han har på seg et par fra Banz. Dessuten er solbrillene svært holdbare, og den behagelige stroppen sikrer at solbrillene sitter godt på plass selv under aktiv lek.
Baby Banz / Kidz Banz solbriller er et sikkert valg som gir maksimal beskyttelse mot solen.

Klinisk testet

Baby Banz solbriller er utviklet i Australia i samarbeid med optikere, og er klinisk testet etter australsk standard AS1067-1990. I Australia har solbrillene fra Baby Banz en markedsandel på over 40%.

CE merket

CE merketAlle Banz solbriller er selvsagt CE-merket. At et produkt er utstyrt med CE-merket viser at produsenten har fulgt de grunnleggende helse-, miljø- og sikkerhetskrav som er nedskrevet i de EU-direktiver som regulerer dette.
Baby Banz solbriller

Om Baby Banz / Kidz Banz solbriller - Rosa med mønster (Camo Pink)

  • 100% UV beskyttelse (UVA og UVB)
  • Kategori 3 solbriller
  • Silikonbeskyttelse over nesen
  • Tilfredsstiller høye standardkrav
  • Utskiftbare linser
  • Elastisk og justerbart bånd i Velcro®
  • Ramme av meget holdbar polykarbonat
  • Sporty og slank design
  • CE godkjent

To Top