Baby Banz / Kidz Banz solbriller - Blå (Adventure Blue)

Klassiske solbriller for barn og baby i Baby Banz / Kidz Banz stil. Klassisk blå farge.
kr 195,00
På lager
Størrelseguide - Baby Banz solbriller
    0-2 år 2-5 år
Bredde (på innsiden) 10,8 cm 11,4 cm
Bredde på brilleglass 4,5 cm 4,9 cm
Høyde på ramme 3,4 cm 3,8 cm
Passer for hodeomkrets 43-52 cm 48-55 cm
Størrelser er basert på informasjon fra leverandør.

Rask levering direkte i postkassen. Kun 49 kr i frakt.

60 dagers åpent kjøp. God tid til å prøve og bytte.

10.000 fornøyde kunder, både store og små.

Har du spørmål? Kontakt oss!.

Maksimal beskyttelse

Kategori 3-linserSolbriller med UVB beskyttelseSolbriller med UVA beskyttelseSolbrillene fra Baby Banz gir barn og baby den aller beste beskyttelsen mot solens UVA og UVB stråler. Linsene er såkalte kategori 3 linser, som gir ekstra god beskyttelse mot solens refleks i vann og snø. Dette er ekstra viktig ved sjøen og på påskefjellet.
Baby Banz solbriller har en ekstra beskyttelse over nesen og rundt øynene for å gi maksimal komfort. Solbriller ble opprinnelig utviklet i Australia i et at verdens tøffeste UV-klima, og brillene har gjennom tester passert de aller strengeste standarder for solbriller.

Gode og holdbare

Solbrillene fra Banz er briller av svært høy kvalitet. I tillegg fokuserer Banz mye på komfort, slik at barnet ikke tar av seg solbrillene så snart han eller hun får de på. Du kan være 100% trygg på at du beskytter barnets øyne på best mulig måte når hun eller han har på seg et par fra Banz. Dessuten er solbrillene svært holdbare, og den behagelige stroppen sikrer at solbrillene sitter godt på plass selv under aktiv lek.
Baby Banz / Kidz Banz solbriller er et sikkert valg som gir maksimal beskyttelse mot solen.

Klinisk testet

Baby Banz solbriller er utviklet i Australia i samarbeid med optikere, og er klinisk testet etter australsk standard AS1067-1990. I Australia har solbrillene fra Baby Banz en markedsandel på over 40%.

CE merket

CE merketAlle Banz solbriller er selvsagt CE-merket. At et produkt er utstyrt med CE-merket viser at produsenten har fulgt de grunnleggende helse-, miljø- og sikkerhetskrav som er nedskrevet i de EU-direktiver som regulerer dette.
Baby Banz solbriller

Om Baby Banz / Kidz Banz solbriller - Blå (Adventure Blue)

  • 100% UV beskyttelse (UVA og UVB)
  • Kategori 3 solbriller
  • Silikonbeskyttelse over nesen
  • Tilfredsstiller høye standardkrav
  • Utskiftbare linser
  • Elastisk og justerbart bånd i Velcro®
  • Ramme av meget holdbar polykarbonat
  • Sporty og slank design
  • CE godkjent

Hva om det jeg har kjøpt ikke passer?

Å handle klær og utstyr på nett til små barn er ikke alltid lett, og det har vi full forståelse for! Det er ikke før du får produktet hjem at du kan se om det passer i form og størrelse.
Dessuten er vi selv småbarnsforeldre, og vet at man ikke alltid har tid til å prøve det man har kjøpt samme dag som det dukker opp i postkassen.
Derfor tilbyr vi en utvidet retur på 30 dager. Da har du god tid til å prøve og returnere, om det skulle vise seg at det ikke passer.

30 dagers åpent kjøp!
Vi tilbyr 30 dagers åpent kjøp og mulighet for å returnere det du har kjøpt. Varen(e) må selvsagt være ubrukt og eventuelle lapper / merker skal fortsatt finnes på. Ta derfor ikke av merker og lapper på varen før barnet har prøvd det!

Hjelp! Jeg rakk ikke 30-dagers fristen!
Vi selger mye utstyr til barnefamilier som skal ut og reise, og vi har en hel del kunder som bestiller i siste liten. Er du uheldig og ikke får varene før du har reist (husk å bestille i god tid), eller at dere er borte i mer enn 30 dager, så skal du selvsagt få bytte varene dine, gitt at de er ubrukte. Men har det gått over 30 dager siden du bestilte, så kontakt oss før du returnerer varene.

Returadresse
Varer som du ønsker å returnere sendes til:
E-Gruppen
Rysvea 60
2333 Ridabu

Husk å pakke varene godt (benytt gjerne den originale postemballasjen, og legg ved ditt navn eller bestillingsnummer.